Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Czy te kantory jakiś gwarancje mają, że mi przeleją, a nie przyleją ?
    gwarancja jest mniej więcej taka sama jak przy przelewach internetowych, zakupach internetowych itp. Jest to sp. z o.o. wpisana de rejestru ma nr KRS 1mln kapitału zakładowego, pozwolenie na prowadzenie handlu walutami. Uważaj tylko na pomyłki - jak się machniesz i kupisz za dużo (jedno zero węcej np) to policzą ci 10% od wartości transakcji kary. Problematyczne może tez być, że nie weryfikują w żaden sposób tożsamości (teoretycznie można się pod kogoś podszyć i narobić mu problemów).

Pozdr.
    Piotr
    D7100|S17-50F2.8|S70-210 APO|YN-560EX

Domyślnie

Polecam pomaranczarnia.pl bo ma mniejszy spread niż internetowykantor.pl i otwarty jest w lepszych dla mnie godzinach. Korzystałem kilka razy - 0 problemów.
    Od tego miesiąca działa jeszcze jeden kantor: inkantor.pl, który ma jeszcze lepsze kursy dla CHF niż pomarańczarnia.
    Ale jeszcze nie wiem jak u nich z czasem realizacji zlecenia.
    Google moim przyjacielem jest !

Domyślnie kantor internetowy

ja jeszcze mogę dodać do listy kantorów internetowych fritz exchange - szybki, tani i rzetelny, ale konto mają tylko w 2 bankach: ING i Alior, a do reszty trzeba płacić za przelewy co najmniej 5 zl

Domyślnie

mozesz sprawdzic liderwalut.pl - sprawdzony i maja niski spread w porownaniu do innych kantorow.
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Ciekawy watek. Ja mam hipoteczny w euro w BOSiu i jak zobaczylem ostatnio po jakim kursie BOS. Mi liczy to sie za glowe zlapalem. Mniej wiecej 20-30 groszy drozej niż srednie kursy że strony kantory.pl. Przy racie 330 euro to sie jednak roznica robi spora. I też ostanio myslalem jakby to zorganizowac. Taki internetowy kantor wydaje sie miec sens.
    Mowicie tylko że wypada albo sprawdzic czy kantor ma konto w BOSiu albo szukac kantoru ktory nie pobiera oplaty za przelew, zgadza sie ?

Domyślnie

Ja poleceam, www.kantordarex.pl. Robię tam co miesiąc przelewy i nigdy nie miałem problemów. Trzeba tylko powiązać swoje konta walutowe ze swoim kontem i już, całość jest prosta, przelewy szybkie.
    D5100, N10-24, N18-105, N35, S17-50, T70-300, 44M-4, Metz 50

Domyślnie

Od kilku miesięcy korzystam z portalu internetowykantor.pl i mogę go z czystym sumieniem polecić. Przelewy są szybkie. W razie jakichkolwiek wątpliwości jest dobry kontakt z obsługą klienta. Potwierdzenie każdej transakcji przychodzi na e-mail.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa/ Dębe Wielkie

Domyślnie

ja od kilku miesięcy korzystam z kantoria.com. Mam kredyt w millennium i korzystam.
    Od jakiegoś czasu Millennium wycofało się z przelewów natychmiastowych z tym kantorem i księgowanie wpłaty jest do 13 następnego dnia, czyli całą operację trzeba wykonać do 16 dnia poprzedzającego dzień spłaty kredytu.
    Pozdrawiam,
    Paweł

Domyślnie

Zanim wybierzecie kantor polecam http://strefawalut.pl/. Niektorzy z Was szybko zrezygnuja ze swoich w/w Osobiscie korzystam z cinkciarza. Po transakcji mozna wystawic opinie o dostaje sie upust. Dobre ceny ma rowniez http://www.konik-online.pl
    D300 | N35 1.8 | N17-55

Domyślnie

Panowie, a czy śledził ktoś kursy w tych wszystkich kantorach jeśli chodzi o euro ? Bo zerknąłęm dziś na porównywarkę i wychodzi że akurat teraz liderwalut jest najlepszy.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów