....albo powinien iść na całość i napisać: "Proszę by wogóle nie licytować"![]()
Szukaj
....albo powinien iść na całość i napisać: "Proszę by wogóle nie licytować"![]()
Nikoniarz-majsterkowicz
Może gościa zasypać "inteligentnymi inaczej"pytaniami na temat tego szkła?
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
cóż
pierwsze inteligentne pytanie poszło:
"Treść wiadomości:
witam
mam pytanie
z którego materiału zostały wykonane listki przesłony ?
niestety nie mogę się doszukać informacji na ten temat w necie.
a słyszałem że to dosyć istotne z punktu użytkowania w ciężkich warunkach terenowych, takich jak np pustynia.
pozdr"
![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
poszło drugie:
"Czy przednia soczewka tego obiektywu wykonana jest z wycinanego w litym bloku szkła optycznego, czy jest to spiek kryształków tego szkła tłoczony w prasie? Wiem, ze byly dwie wersje szkla, wlasnie z soczewka wycinana i tloczona. Jest to informacja bardzo istotna, prosze zatem o jak najszybsza odpowiedz".
^_^
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Uważajcie bo jeszcze "kolega" przeczyta wasze posty i was pozwie o nękanie.
przynajmniej zobaczę jak sąd wygląda od środka![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
mnie tam moze pozywac. Jedna rozprawa w te czy w tamte...![]()
![]()
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
http://allegro.pl/item686402578_prof...gwarancji.html
patrzcie pasek na zdjęciu
czyżby sprzedający chce "dowartościowywać" sprzęt?![]()
Ostatnio edytowane przez offeath ; 13-07-2009 o 22:33
Skontaktuj się z nami