Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Pod brzozą

Domyślnie

Wszystkie zdjęcia to zdjęcia "backstage'owe". Powstałe jakby przy pracy modelki z innym instruktorem. Warsztatowe próbki, a nie finalny efekt pary: fotograf-modelka. Światło i obróbka niestety leżą. Wyjątkiem jest jedynka, którą przypadkiem udało się ustrzelić w miarę tak, jak powinna wyglądać.

Domyślnie

hmmm każdy kto był na takich warsztatach wie, że jak to wygląda. W związku z tym wiele jest kadrów "ukradzionych" jak napisał Hani, co mi osobiście nie przeszkadza jeżeli są to dobre kadry. Nie widzę potrzeby by za każdym razem był utrzymany kontakt wzrokowy z fotografowaną/ym. Co do panowania nad światłem to trochę podobnie - ustawione było pod wiele osób, a ja być może nie wybrałem optymalnej pozycji. Nie może tu więc być mowy o efekcie pary fotograf-modelka bo to w tych warunkach byłaby abstrakcja (jeżeli dobrze pamiętam, to w tym momencie robiło zdjęcia modelce tak gdzieś ze 6-7 osób).
    To wszystko nie oznacza, że nie zgadzam się z uwagami. Takie tylko mała "opisówka" warunków zastanych
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Moim zdanie super set ale bez 3.
    Jakoś mi nie leży. Nie te oczy.
    A bonus ............... wymiata !!

Mam tylko nadzieję, że to żart a nie przesłanie.
    Pozdrawiam
    .................................................. ..............
    Byłem wielki....., jestem starszy i mądrzejszy

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów