Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Basen - pływalnia

Pytanie raczej do warszawiaków - który basen możecie polecić i dlaczego?
    Interesuje mnie pływanie od ścianki do ścianki, bez wygłupów na zjeżdżalniach i innych bajerów... Jakie są warunki (czystość, suszenie włosów, szatnia) i wymagania (czepek, kostium, worek)?
    Wujka Google znam, linki do stron basenów znajdę, liczę na Wasze opinie
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-11-2011 o 13:53 Powód: pis.

Domyślnie

ja ponad 3 lata regularnie jeździłem na Potocką na Żoliborzu. Basen jest czysty, można bez czepka pływać, ale bez kostiumu nikogo tam nie znalazłem Jaki jest możesz na stronie ośrodka zobaczyć. Szatnia jest duża, po wyjściu z niej masz suszarki.ogólnie jest OK

teraz obok mnie otworzyli basen to się przeniosłem...
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arecki51 Zobacz posta
    można bez czepka pływać, ale bez kostiumu nikogo tam nie znalazłem
    Uff! Oczywiście nie chodziło mi o jego całkowity brak, ale o to, czy musi być jednoczęściowy, bo takie wymagania (z opinii w necie) miał któryś basen. Niespecjalnie mam ochotę kupować kolejny kostium

Thorcik, czy Warszawianka nie jest zatłoczona? Ma sporo dobrych opinii, chociaż dosyć starych...

Kilka lat temu byłam na Inflanckiej i pamiętam, że praktycznie nikt poza mną tam nie pływał, a po opiniach w necie wcale się nie dziwię, że brakowało tam ludzi Jak to wygląda obecnie?
    Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Ja byłem tam na zaproszenie, żeby przetestować siłownie. Jeśli Cię interesuje, to mogę się dowiedzieć czy nie da się takiego zaproszenia darmowego uzyskać...
    Chętnie
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-11-2011 o 13:51 Powód: pis. ("nie specjalnie")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez credka Zobacz posta
    Thorcik, czy Warszawianka nie jest zatłoczona? Ma sporo dobrych opinii, chociaż dosyć starych...
    Jest to możliwe, aczkolwiek, jak pisałem, mam opinie z drugiej ręki, sam bywam tylko na siłce i to w godzinach przedpołudniowych. Wtedy jest wręcz pusto ;oP

Aha, wart uwagi jest też Wodnik (OSiR Gocław) i OSiR na Kwatery Głównej.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Jako że trochę trenowałem, jeździłem po basenach na zawody to podam kilka, które znam.
    Warszawianka - duża, basen 50m (ja osobiście nie lubię na takim pływać) ale tak to wszystko pięknie.

Cytat Zamieszczone przez thorcik Zobacz posta
    Aha, wart uwagi jest też Wodnik (OSiR Gocław) i OSiR na Kwatery Głównej.
    Na Wodniku dosyć dużo pływałem ale parę lat temu. Nie wiem czy się dużo zmieniło, ale zawsze dużo ludzi, system szatni nie za bardzo mi się podobał. Co kto lubi.
    Na Kwatery Głównej ładnie odnowiony basen,, bardzo nowoczesny. Warty uwagi.

hm.. Rekreacyjnie pływam w Józefowie (nie wiem jak dokładnie nazywa się basen) i jedyny minus to strasznie ciepła woda i czasami można trafić na sporo ludzi.

Był jeszcze basen na Ursynowie - tam jeździłem tylko na zawody. Jak dobrze pamiętam to było na Hirszfelda. Mogę polecić. Duży, zadbany. No ale nie wiem jak jest z ilością osób.

No i WAT, ale tutaj nie wiem czy jest otwarty dla wszystkich (nie pływałem tu rekreacyjnie). Moim zdaniem nie warty uwagi, mimo że był odnowiony.

Pływałem jeszcze na inflandzkiej i na poloni, ale już to dawno było i nie wiem czy coś się zmieniło. Moim zdaniem oba też nie do polecenia.
    tyle nikona było.. ale się zmyło..

Domyślnie

ale o to, czy musi być jednoczęściowy, bo takie wymagania (z opinii w necie) miał któryś basen. Nie specjalnie mam ochotę kupować kolejny kostium
    ja tam mało kogo w jednoczęsciowym widywałem
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arecki51 Zobacz posta
    ja tam mało kogo w jednoczęsciowym widywałem
    Pływasz w dwuczęściowym? ;oDDD
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Kilka lat temu byłam na Inflanckiej i pamiętam, że praktycznie nikt poza mną tam nie pływał, a po opiniach w necie wcale się nie dziwię, że brakowało tam ludzi Jak to wygląda obecnie?

Chętnie
    Na inflanckiej praktycznie nic się nie zmieniło od 2003 roku....ale ludzi nigdy nie brakowało

Również dobre opinie słyszałem o Warszawiance
    D90

...:: blogspot ::...

Domyślnie

Ja jestem niepływający ale narzeczona jest i z tego, co mówi to najlepsza jest Warszawianka - duży basen, ozonowany a nie chlorowany, jakieś tam cuda-wianki w stylu zjeżdżalni itepe. Czepek mieć trzeba, kostium też (chcesz bez kostiumu pływać?). Suszarki są w szatni "siłowniowej" to w basenowej podejrzewam, że też mają.

edit: Aha, w Wesolandii jest basenik nie basen.

Domyślnie

no pewnie a Ty bez?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów