Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie [B&W] Rybacka zwykła...

...łódka.

Taki oto pstryk ale mi się podoba w szczególności wersja szara.

POZDRAWIAM

Domyślnie

Bardzo fajny pstryk, gdybys dopracowal niebo za "flagami" i piasek pod dzionem lodki, zrobic to bardziej jednolicie to bylo by idealnie. Zdjecie jest swietne!

Domyślnie

niebo jak Grześ pisze - i będzie BDB, teraz jest DB
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

i ja sie podpisuje pod slowami Grega - ...bo jest swietna fotografia!

Domyślnie

bardzo dobra fota, bardzo, dla mnie możesz niczego nie zmieniać, nie jestem fanem cyfryzacji foty do perfekcji, bo wówczas jest taka trochę nierealana, przedobrzona, wkrada się element bardziej grafiki aniżeli zdjęcia, są różne mody, ostatnio miękkie obrabianie, obowiązkowy długi czas, ciecie w kwadrat, nie mam nic przeciw trendom, ale dobrze w tym wszystkim być sobą i robić foty w/g własnych przekonań, dobrze jest móc odnależć swój styl w fotografii gratuluję tej odsłony

ps. mz. róznica w kolorze swiatła na piasku przed dziobem i po jego prawej jest naturalna, kuter rzuca cień nawet jeżeli jest to słabe światło, a fota przez to wyglada autentycznie
    Ostatnio edytowane przez harb ; 24-11-2011 o 12:56

Domyślnie

Z tym cieniem pod łódką się zastanawiałem co zrobić i padło aby zostawić. A co do nieba za flagami to wiem trzeba to poprawić. Fota robiona w czasie gdy jeszcze trudno mi było takie rzeczy zrobić lepiej

Domyślnie

Bardzo dobry kadr.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Chcialbym takie pstryki robic

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
    A7RII/24/35/85

Domyślnie

Dziękuje wszystkim za słowa uznania. Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów