Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Jasne, ale wszystko tak ładnie rozmyte, a tu taka piana
    Najgorsze, co widac na pelnym obrazku, ta piana jest rozmyta, przez co wyglada jeszcze gorzej i przez te piane to zdjecie przelezalo w szufladzie

Domyślnie

Fajnie jak zawsze. Ten klimat tego zdjęcia jest niepowtarzalny i jak zawsze świetny.

Domyślnie

Dla mnie super, piana mi nie przeszkadza

Domyślnie

Bylo, nie bylo. Kolory prawidlowe czy podciagniete wedle uznania autora...ladnie i fajnie wyszlo i tyle. Szczegolnie to co sie dzieje na dalszych planach na niebie.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Podoba mi się.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Dla mnie jedno z ciekawszych z "wrakowych"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Dla mnie jedno z ciekawszych z "wrakowych"
    podpiszę się pod tym, a co do kolorków to zawsze można ściągnąć z nieba troszkę zielonego i magnety i już nikt się czepiał nie będzie
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Ja wiem, że te zdjęcia mają wielu zwolenników ale tyle już odsłon tego widoku widziałam, że dla mnie to już nudne. Tak, tak. Napiszesz, że jak się nie podoba to nie oglądaj ale czy nie czas zmienić miejscówkę zamiast wrzucać ciągle to samo? Nie bierz tego do siebie ale przemyśl i wrzuć coś innego. Może będzie mniej już wymęczone od tych badyli? Na pewno umiesz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    Ja wiem, że te zdjęcia mają wielu zwolenników ale tyle już odsłon tego widoku widziałam, że dla mnie to już nudne. Tak, tak. Napiszesz, że jak się nie podoba to nie oglądaj ale czy nie czas zmienić miejscówkę zamiast wrzucać ciągle to samo? Nie bierz tego do siebie ale przemyśl i wrzuć coś innego. Może będzie mniej już wymęczone od tych badyli? Na pewno umiesz
    W ostatnim czasie pokazalem duzo zupelnie innych zdjec i zupelnie nowych miejsc, wiec cofnij sie o kilka stron zanim zaczniesz strzepic jezyk Fajnie jezeli zdjecia maja fanow, ale ja robie zdjecia dla siebie a nie dla forum. To zdjecie to glebsza szuflada i narazie sie tam nie wybieram

Domyślnie

... nie było, ale ... do takich wersji bardzo chętnie wracam i oglądam
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów