Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Dawno nie bylo...

....wraka

Grzebie po szufladzie, narazie nie ma weny ani pogody na zdjecia

Robiac to zdjecie juz kropilo a za chwile lalo niemilosiernie w stylu Atlantyckim, czyli poziomo
    Gdybym jednak wiedzial, ze takie klimatyczne niebo wyjdzie podczas obrobkli to siedzial bym wtedy do samego konca

Domyślnie

Ładne.
    Do tego nie mam się do czego doczepić

Domyślnie

wrak jak zwykle bomba tylko kurcze widzę przeszkadzającą kaszkę, szczególnie z lewej strony na niebie + dziwną zieleń na niebie w 1/4 od prawej ale może to mój monitor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matios Zobacz posta
    wrak jak zwykle bomba tylko kurcze widzę przeszkadzającą kaszkę, szczególnie z lewej strony na niebie + dziwną zieleń na niebie w 1/4 od prawej ale może to mój monitor
    Ta kaszka to sie szumofobia nazywa a tea zielen, faktycznie jest zielen, ale na tym niebie sie sporo dzieje i pozwolilem tej zieleni zaistniec publicznie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Ta kaszka to sie szumofobia nazywa
    Myślę, że nie szumofobią. Ostatni wers tytułowego postu wyjaśnia kaszkę jak i całą gamę nierealnych kolorów na chmurach począwszy od fioleto-róży z lewa na zieleni z prawa kończąc

Domyślnie

Za kolorowo mi tutaj, ale kadr sie podoba.

Domyślnie

greg77 kolory są ok,wiem jak to jest w Irlandii.mam kilka kadrów których tutaj nie pokazuje,bo wiem że i tak mi nikt nie uwierzy,ze to tak było.
    pzdr.

Domyślnie

Mi się ta odsłona podoba, jedynie ta piana przy dziobie trochę nie pasuje, mz.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez diablo1 Zobacz posta
    greg77 kolory są ok,wiem jak to jest w Irlandii.mam kilka kadrów których tutaj nie pokazuje,bo wiem że i tak mi nikt nie uwierzy,ze to tak było.
    pzdr.
    Pokazuj!

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Mi się ta odsłona podoba, jedynie ta piana przy dziobie trochę nie pasuje, mz.
    Darek, tak tam bylo!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Pokazuj!

Darek, tak tam bylo!
    Jasne, ale wszystko tak ładnie rozmyte, a tu taka piana
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów