Zawsze tak jest, gdy defragmentyzacja polaroizydalna kontrastuje ze zdematerializowaną konfrakcją dychotomicznych parafraz molekularno - elipsoidalnych![]()
Szukaj
Zawsze tak jest, gdy defragmentyzacja polaroizydalna kontrastuje ze zdematerializowaną konfrakcją dychotomicznych parafraz molekularno - elipsoidalnych![]()
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Cieszę się, że się podoba mój naukowy bełkot
Mam nadzieję, że się Seeker nie obrazi z powodu tej lekkie ironii.
A klub miłośników zdemoralizowanch kontrakcji możemy założyć już dzisiaj, tylko ja nie chcę być przewodniczącym![]()
The pięćdziesiąt
"Cokolwiek to by znaczyło, to nie sądzę aby to "kwantowanie" miało jakiś związek z ciemnymi koleinami..."
Swiatlo, przekombinowales nieco
Napisales cos takiego:
"Chyba że poza szumami to tam już nic nie zostało"
czyli wyjawiles nam przypuszczenie, ktore prowokuje do odpowiedzi.
Fragment (moj) o szumach jest wlasnie owa odpowiedzia i niczym innym.
Megazordon:
"Mam nadzieję, że się Seeker nie obrazi z powodu tej lekkie ironii."
Pozwol, ze odpowiem pytaniem:
ironii n.t. czego?
Moge to poprzec pewnym zapewnieniem od siebie.
Jest to uzupelnienie odpowiedzi na twoje (powiedzmy) pytanie. Nie traktuj go jednak osobisci, lecz informacyjnie.
Nie lubie marionetek, wiec mow, co myslisz. Oby tylko w formie akceptowalnej etycznie. Fajnie poznawac poglady inne od wlasnych, jesli tylko ich autor zdola je uzasadnic.
Kazdy ma inny gust i poglady, a forum istnieje po to, aby mozna bylo o nich podyskutowac.
Mozna spokojnie zakladac, ze kazda sensowna dyskusja bedzie mile widziana.
Pozdrawiam
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Ironii na temat tego:
" Oryginal jest nieco jasniejszy, ale to celowe dzialanie w kierunku poprawy jakosci gotowego produktu.
W obrobce cyfrowej wysokie wartosci sa przy skalowaniu w dol maskowane przez kwantyzacje. W przypadku rozjasnien efekt koncowy zmierza w przeciwnym kierunku."
Zazwyczaj piszę, to co myślę, nawet jeśli może to wzbudzić pewne kontrowersje, pomimo że jestem dość dużym konformistą i potrafię się dostosować do panujących opinii. Mam jednak swoje zdanie na wiele tematów i staram się je wygłaszać, jeśli mam taką okazję.
Pozdrawiam!
The pięćdziesiąt
Oj, slabo mnie zrozumieliscie
Przeciez napisalem, ze nie mam za co sie obrazac.
A co do ironii - nie tyle nie wiem, czego dotyczyla, co samej ironii w tym nie dostrzegam.
Pozdro
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
No to nie było tematu![]()
The pięćdziesiąt
Skontaktuj się z nami