Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Magda

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cieszcze sie ze choc kadry sie podobaja , a reszta sugesti po przemysleniu sadze iz jest trafna i pozazdroszcze niesamowitego oka do wylapywania szczegołow ) nastepnym razem postaram sie zwrocic wieksza uwage na to i dokladnie poukladac wszystko . aczkolwiek stylisty to na ja oczy nie widzialem hehe i pewnie nie zobacze bo sesje jedynie znajomym robie .Tylko mam takie pytanie ? co do tego buta(w piasku) bo jezezli chodzi o spod(platforme i szpilke) to jest to wzor buta -Panterka
    D200/ T 12-24 4/ N 35 1.8/ N 50 1.8/ N 85 1.8/ SB 900

http://www.facebook.com/photografia2011

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dembiec Zobacz posta
    co do tego buta(w piasku) bo jezezli chodzi o spod(platforme i szpilke) to jest to wzor buta -Panterka
    To by było na tyle, jeśli chodzi o moje oko do szczegółów
    Ale poważnie, w pierwszej chwili to na prawdę sprawiało wrażenie ubrudzonej podeszwy. Po bliższym oględzinach zmieniłem zdanie
    A co do stylistki - to nawet wystarczy, że będzie po prostu jeszcze jedna osoba na sesji, najlepiej dziewczyna. Poproś ją, żeby po prostu przyglądała się modelce w czasie, kiedy robisz zdjęcia. Zdziwisz się, ile zauważy szczegółów, które umknęły Tobie. Wypróbowane
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Z pozytywów: widzę podobnie jak Witek, silne, proste kadry (od 1 do 5 takie "filmowe"), silnie oddziaływująca wizualnie modelka.

Z rzeczy do przemyślenia lub będących kwestią gustu: osobiście wolałbym te zdjęcia odrobinę niedoświetlone, z pełniejszymi kolorami, czarniejszą czernią i mniej alabastrowymi, delikatnie cieplejszymi odcieniami skóry.

Z ubioru trochę mi jakoś przeszkadza ten poziomy szew pod linią biustu (zwłaszcza na pierwszym i ostatnim zdjęciu), ale od tego są fachowcy, widocznie tak powinno być...

Uprawnienia umieszczania postów