Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Cartolina # 2

Motorniczy
    Gość

Domyślnie Cartolina # 2

.

Pozdrawiam

Domyślnie

Podoba mi się, super kolory, inne (w sensie pozytywnym), pomysłowe przedstawienie znanej budowli. Z drugiej jednak strony nie mogę sobie wyrobić jednolitego zdania na temat tej zbokehowanej zieleni. Ta w głębi kadru - jasniejsza i zespolona z chmurą jest ciekawa, natomiast ta po prawej stronie jest dla mnie kontrowersyjna.

Domyślnie

Dla mnie dobre, nieoczywiste, raczej o niepokojącym klimacie, zdjęcie. Od pierwszego spojrzenia uderza kontrast między sielankowym dalszym planem (znowu wyczarowałeś te kolorki) a otaczającą go zieloną "mgłą". Z uwagi na ten nastrój, jest ono bliższe mzd. zdjęciu Temple of the Dog niż pracy Cartolina . Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 22-11-2011 o 19:12

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Dziekuje, kolorki jak zwykle lekko odjechane i juz a jesli chodzi o Temple of the dog to tak masz racje i generalnie wszystkie te zdjecia cos laczy. Pozdrawiam

Domyślnie

Lubię takie ramki, podoba mi się tylko trochę chyba krzywo ? pozdrawiam Adam

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aadamuss Zobacz posta
    Lubię takie ramki, podoba mi się tylko trochę chyba krzywo ? pozdrawiam Adam
    no

Domyślnie

Powiem tak: intrygujące W pierwszym podejściu chciałem zjechać, ale byłoby to raczej niesprawiedliwe.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez verdical Zobacz posta
    Powiem tak: intrygujące W pierwszym podejściu chciałem zjechać, ale byłoby to raczej niesprawiedliwe.
    Za co zjechac ? to powiem Ci czy masz racje :P
    Ostatnio edytowane przez Motorniczy ; 24-11-2011 o 01:02

Domyślnie

... za to coś zielonego - to coś na pierwszym planie, ale doszedłem jednak do wniosku, że całość gra.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez verdical Zobacz posta
    ... za to coś zielonego - to coś na pierwszym planie, ale doszedłem jednak do wniosku, że całość gra.
    Liscie to sa bez kombinowania.

Uprawnienia umieszczania postów