Szukaj
Podoba mi się, super kolory, inne (w sensie pozytywnym), pomysłowe przedstawienie znanej budowli. Z drugiej jednak strony nie mogę sobie wyrobić jednolitego zdania na temat tej zbokehowanej zieleni. Ta w głębi kadru - jasniejsza i zespolona z chmurą jest ciekawa, natomiast ta po prawej stronie jest dla mnie kontrowersyjna.
Dla mnie dobre, nieoczywiste, raczej o niepokojącym klimacie, zdjęcie. Od pierwszego spojrzenia uderza kontrast między sielankowym dalszym planem (znowu wyczarowałeś te kolorki) a otaczającą go zieloną "mgłą". Z uwagi na ten nastrój, jest ono bliższe mzd. zdjęciu Temple of the Dog niż pracy Cartolina . Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez Dune ; 22-11-2011 o 19:12
Dziekuje, kolorki jak zwykle lekko odjechane i juza jesli chodzi o Temple of the dog to tak masz racje i generalnie wszystkie te zdjecia cos laczy. Pozdrawiam
![]()
Lubię takie ramki, podoba mi siętylko trochę chyba krzywo ?
pozdrawiam Adam
Powiem tak: intrygująceW pierwszym podejściu chciałem zjechać, ale byłoby to raczej niesprawiedliwe.
... za to coś zielonego - to coś na pierwszym planie, ale doszedłem jednak do wniosku, że całość gra.
Skontaktuj się z nami