Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Hiszpania

Domyślnie Hiszpania

D90 | 18-70 3.5-4.5 | 35 1.8 | 85 1.8 | ...

Domyślnie

Wybieram się za 2 tygodnie, ale chyba takiego zdjęcia nie zrobię. Nie bardzo rozumiem, o co chodzi?
    www.dobrafota.pl | D7000 | T10-24 | T17-50 | T90 | SB-910 | 2xYN460II | graty

Domyślnie

Typowe zdjęcie z Hiszpanii wygląda tak: i być może pomelek chce sfotografować coś podobnego .Ale są i inne zdjęcia pokazujące tan piękny kraj:.Dla mnie bardziej interesujące jest to drugie.Tu pokazany plik w/g mnie wpisuje się w tą drugą konwencję i dlatego z sympatia się mu przyglądam.Sylwetka fotografującego wprowadza humorystyczny i ciekawy akcent.Osobiste i odmienne spojrzenie na otaczającą rzeczywistość.Podoba mi się.
    Bibliografia:
    GOOGLE
    Ostatnio edytowane przez bowers ; 21-11-2011 o 11:17 Powód: Literówka

Domyślnie

Zdjęcie bardzo mi się podoba (tak samo jak drugie zawarte w Twojej odpowiedzi).

Domyślnie

Ok, może nie wyraziłem się jasno. Chodziło mi o to, że nie widzę niczego charakterystycznego dla Hiszpanii. To równie dobrze mogło być zrobione nad Bałtykiem i podpisane Hiszpania Po prostu. A ja z kolei zamierzam coś innego fotografować - kierunek Wyspy Kanaryjskie
    www.dobrafota.pl | D7000 | T10-24 | T17-50 | T90 | SB-910 | 2xYN460II | graty

Domyślnie

Zdjęciu brak jakiejś abstrakcyjnej kompozycji. Może wówczas wszystko by zaskoczyło. Pomysł zatem na tak, ale ostateczne wykonanie - to jeszcze nie to.

Domyślnie

Nie wiem na czym się mam skupić, nad morzem, nad człowiekiem się pochylić czy nad geometrią schodów, połączyć tego w całość nie potrafię
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

..jedne mniej drugie wiecej ale z natury lubie tego typu prace .
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

Kapitalne! Lubię takie proste kompozycje z tym czymś. Niby spokój, a jednak coś się dzieje i to gdzie ... poza kadrem. Brawo!

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

coś w tym zdjęciu jest. pierwszy plan kontrastuje z dalekim planem, pan robiący zdjęcie dodaje życia. nie jest źle
    ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów