Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Nostalgia

Domyślnie Nostalgia

1...

2 ...

3 ...

4 ...

............
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Z calosci wybiore 4 jako naj. Niby balagan w kadrze, ale z drugiej strony jest to w pewien sposob poukladane. Kadr dosyc ciasny. Ale plus za mgle i klimat jaki robi na fotografi. Chlodna i delikatna kolorystyka wydaje mi sie tu jak najbardziej na miejscu.
    Fota zatrzymuje na troche...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Podzielam zdanie krzysztofz24. Wg mnie tytuł oddaje klimat zdjęć. Podoba mi się "1" i "4", ze wskazaniem na czwórkę.

Domyślnie

zupełnie przypadkowo trafiłem na to miejsce we Wrocławiu, nawet za bardzo nie przygotowany, ale było pięknie, szerzej nie mogło już być, niestety obok rozpoczyna się budowa - więc niedługo już chyba to "zagospodarują"
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Piękna ta nostalgia, szczególnie na drugim zdjęciu. Kiedyś wstawałem na zachód słońca o 3, 3.30. I po prostu czekałem. Efekt był taki, że po trzech wyprawach bez efektów zrezygnowałem i wolę sobie pospać kiedyś jeszcze złapię fajną, poranną mgiełkę
    www.dobrafota.pl | D7000 | T10-24 | T17-50 | T90 | SB-910 | 2xYN460II | graty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pomelek Zobacz posta
    ...Kiedyś wstawałem na zachód słońca...zrezygnowałem i wolę sobie pospać...
    Widzę, że masz wyjątkową melodię do spania

Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać
    Używajcie polskich znaków! Jest różnica czy zrobisz komuś Łaskę, czy Laskę.

Uprawnienia umieszczania postów