Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: (Akt)

Domyślnie (Akt)

jestem ciekaw Waszych opinii...

1.

2.

3.

Domyślnie

powiem tak o ile jeszcze pierwsze i drugie sie kojarzy to 3 , jest od czapy
    widzialem kiedys taki cykl drzewny , naprawde robil wrazenie ,
    w Lazienkach Krolewskich mozna znalezc setki bdb 'Aktow: , dziuple , kolki ,etc
    konkludujac 1 i 2 na tak trzy na nie , ogolnie za malo zdjec

Domyślnie

Jak to mawiają... "skojarzenia to przekleństwo". Chociaż czasem bywają przyjemne. Jedynka odwrócona o 180 stopni byłaby zbyt oczywista? Trójka mnie się akurat nie kojarzy. Natomiast dwójka to dobre zdjęcie, bez względu na dziedzinę. Można by tło jedynie doczyścić. Jeden i trzy nie ruszają mnie. Sam pomysł oklepany po prostu, a wykonanie nie jest jakieś super ekstrawaganckie. Może w jakimś ogromnym zbiorze, w kolażach... póki co zbyt skromnie to się prezentuje.

PS. Pisane jednocześnie z egoiste (dość zbieżne spostrzeżenia )

Domyślnie

dzięki

1.
    ... od CZAPY jest też pierwszy komentarz. Wypada komentarz napisać w kulturalnym tonie... ale najwyraźniej nick zobowiązuje.

2.
    Nie twierdzę, że odkryłem amerykę. Temat oczywiście, że znany. Pytanie dotyczy mojego widzenia tematu.
    Ostatnio edytowane przez siedemczwartych ; 20-11-2011 o 15:17

Domyślnie

prawde mowiac mozna byc egoistą , egocentrykiem i postepowac kierujac sie zasadami kindersztuby
    jedno absolutnie nie wyklucza drugiego
    nie mialem zamiaru urazic Cie piszac kolokwialnie od czapy , ale moge zmiekczyc ów trywializm piszac ,
    ze trojka nie pasuje do calosci , nie koreluje , nie koresponduje z reszta ... etc.

Uprawnienia umieszczania postów