Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5
    Oszczędny w słowach Awatar ShreQ
    Miasto
    Krosno/Kraków

Domyślnie D80 wielki problem

Witam. Mam problem z moim body D80. Zaczeło się od tego, że pewnego dnia się nie włączył. Aparat oddałem do jednego z krakowskich serwisów. Po 3 dniach powiadomiono mnie, że jest gotowy do odbioru... Odebrałem, przyniosłem do domu, pakuje w niego aku i co i nic nadal to samo. Oddałem do reklamacji. po kolejnych 3 dniach oczekiwania pan w serwisie stwierdził, że nie jest w stanie tego naprawić. Na początku myślał, że są to problemy z zasilaniem, za drugim razem stwierdzi, że jest problem z płytą główną. I teraz moje pytanie do Was. Czy ktoś z Was orientuje się ile może kosztować naprawa tego cuda w Nikonie? Czy wogóle opłacalna jest naprawa?
    Prosze o pomoc
    Z góry dziękuję

Domyślnie

A próbowałeś na innej baterii??
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Miasto
    Krosno/Kraków

Domyślnie

ah... próbowałem na wielu bateriach i nic... normalnie po włożeniu baterii na górnym wyświetlaczu pojawia się [3] totaj nawet tego nie ma...

Miasto
    Krosno/Kraków

Domyślnie

Kurcze tylu to fachowców "od wszystkiego" rady dają jak nie trzeba a jak trzeba to cisza ...

Domyślnie

No cóż - jak na różnych akumulatorach się zachowuje tak samo to znaczy, że jednak coś z aparatem. Jakie koszty? trudno powiedzieć, bo większość forumowiczów zapewne nie pracuje w serwisie Nikona. I pewnie najprościej będzie zadzwonić na Postępu, albo wysłać do wyceny.
    "Optymalna ekspozycja jest kwestią gustu"

Uprawnienia umieszczania postów