Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Roleczki na PTG !

Witam!
    2 tyg temu miałem okazję pojechac z moimi kolegami na sketeplaze w katowicach o tajemniczej nazwie PTG!
    Chciałem podzielic sie materiałem z tamtąd i poprosic o opinie na ich temat.
    Miłego oglądania !

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

próbuj dalej bez urazy
    D700+50mm f1.8G+Di866

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian3202 Zobacz posta
    próbuj dalej bez urazy
    Moze wyjasnisz, bo Twoje stwierdzenie mnie nic nie nauczy...
    ~ JA

Domyślnie

Matryca do czyszczenia, na 1, 5 i 6 są jakieś dziwne obwódki przy skaterach. 2 w sumie jest najlepsze chociaż i tak kadrowałbym zupełnie inaczej, bo w poziomie.

Oszczędny w słowach Awatar romano
    Miasto
    Opole / Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Passiv Zobacz posta
    Matryca do czyszczenia[...]
    No tak... brudna matryca powoduje, że zdjęcia są do wyrzucenia...
    Taki jeden z takim okrągłym i jeszcze takie coś.

Domyślnie

ciasne kadry (za ciasne ?), krzywe, obrobka - jednym sie spodoba, drugim nie
    1. poprawna, chociaz za bardzo troche wyciągnąłeś ridera, kadr niby poprawny, ale mi osobiscie rolki w kwadracie ciężko jakoś wchodzą
    2. kiepsko pokazales miejscowke, czemu taki ciasny kadr ?
    3. spoko, chociaz niekoniecznie kadr dobrany do tricku (ale tu można dyskutować - widać cały trick poprawnie)
    4. poprawne, flara brzydka
    5 i 6 kiepsko, tricki najczesciej pokazuje sie od drugiej strony murka - od "zewnatrz" (od tej krawedzi po ktorej rider jedzie), tu w oogle nie widac wysokosci murkow (wiem, ze są niskie, ale mozna je fajnie pokazać)

ćwicz dalej, rolki dobra rzecz!

tak przy okazji: PTG - Pomnik Trudu Górniczego

Domyślnie

Co do pokazywania trikow to nie znam się na trikach, chciałem pokazać reportaż połączony ze sportem .
    ~ JA

Domyślnie

Niestaranna obróbka. Na 2, 4, 5 i 6 strasznie mi przeszkadzają zniekształcenia od UWA. Trójka na plus, reszta mi nie siada. Pierwsza fota inaczej obrobiona mogłaby się obronić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Patryk Olczyk Zobacz posta
    Co do pokazywania trikow to nie znam się na trikach, chciałem pokazać reportaż połączony ze sportem .

IHMO jesli nie znasz się na trickach, to nie jesteś w stanie zrobić dobrych zdjęć rolkowych - obojętnie, czy to reportażowych, czy "reklamowych"

i to tyczy się generalnie sportów ekstremalnych - musisz choć trochę znać tematykę, aby mieć info niezbędne do pracy ...

jeśli jesteś zainteresowany tematem fotografii rolkowej, to obejrzyj - próbuje tam kilka kwestii wyjaśnić / sorry za autoreklamę - jesli kogoś "razi" ... /

Domyślnie

Aby dopełnić naukę.
    Tajemnicze PTG oznacza:
    Plac (Pomnik)
    Trudu
    Górniczego,
    który można obejrzeć w tle na 5.
    Z6II|FTZII|N10-24|N14-24|N35|N24-70|N105VR|N70-200VRII|TC-14EIII|TC-17EII|SB800|YN-685|YN-460II|YN-622N-TX|YN-622N|YN RF-602|YN RF-603
    Było: D700+MB-D10|D200+MB-D200|

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów