Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Konsola WII a PS3

Witam.

Mam dylemat

Otóż posiadam PS3 od jakiegoś czasu. Mam trzy córki 12 i 5 lat oraz trzecia która ma niecały rok.
    Tą najmłodszą póki co wykluczam z tego tematu ale te dwie starsze już mogą grać. No i jest problem. Na PS3 na widziałem jakiejś fajnej gry dla 5 latki. Oczywiście dla 12 letniej dziewczynki już tytułów parę się znajdzie.
    No i pomyślałem sobie o zakupie WII gdzie gry są zupełnie inne niż na PS3.
    No ale czy to warto kupować mając już jedną konsolę ?
    Koszt niby nieduży bo już za ok 400 zł można mieć fajny komplecik.

Może ktoś ma WII lub nawet obie i może się wypowiedzieć ??

Pozdrawiam
    M.

Domyślnie

dziwne pytanie jak będziesz jej używać to chyba warto?:> ,kupiłem wii dla jednej gry pograłem i oddałem kuzynowi ...mini gierki były nawet spoko, ale w tym wieku chciałbym trochę poważniejszych gier... z pewnością z córkami będziesz miał zabawę przednią, a to chyba warte każdych pieniążków, inna sprawa jak byś chciał xboxa i pleja też to przerabiałem tu by się można zastanawiać bo trochę dublujesz "zakres" wii to zabawka w ogóle inny typ grania..

dowiedz się tylko jakie gry chcesz kupić i co potrzeba żeby można było grać np we dwójkę na pewno wyjdzie więcej niż 400

Domyślnie

Jeśli tylko i wyłącznie dla dziewczynek to brałbym WII. Jeśli też trochę dla Ciebie, brałbym PS3. Ale w Twoim przypadku jednak chyba Nintendo...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez franz55 Zobacz posta
    PS3 już mam
    To kup im to, będą zachwycone.

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

dla 5 latki raczej się nie nada jeszcze.
    przynajmniej dla mojej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Jak masz taki duży zakres wiekowy, to pomyślałbym o zestawie XBOX + KINECT. Czyli lepsze połączenie PS3 i Wii...

Domyślnie

...a co to za fanboy?, jak uważasz że granie na wirtualnej gitarze czy trzymanie niewidzialnej kierownicy bez możliwości naciskania pedałów itp jest lepsze to się mylisz kinect ma potencjał ale na pewno nie w grach, czemu Nintendo wypuściło nakładki na wiimota w kształcie paletki itp. zapewniam że dzięki temu kawałkowi plastiku gra się niebo lepiej..

miałem przerobionego xboxa,ps3 i wii ....xbox poleciał padło to jakich mało imo.. dobra odbiegłem od tematu..

kup wii dziewczyna 5 lat też ciągle nie będzie miała, a tak cała trójka się pobawi.

Domyślnie

A może lepiej do istniejącej peeski dokupić mova?

Start party czy inne sports activy i EAowe tenisy, ping pongi, rzuty dyskiem, są całkiem fajne...

A i tata będzie się mógł w walce gladiatorów z kumplami po piwie zmierzyć...

Domyślnie

Khihi... Mnie przy takich dyskusjach zawsze przypomina się ta reklama:

Sorki za OT.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów