Witam.
1.
Szukaj
Witam.
1.
Brak plusów dodatnich.
Festiwal komentarzy konsktruktywnych inaczej...
boże, znów to domaganie się konstruktywnej krytyki, bo przecież my musimy tu czegoś nauczyć.
Autorze, co broni tą fotografię Twoim zdaniem? Poważnie pytam.
Ona mówi, że ma już dość![]()
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
A od czego jest forum fotograficzne? Opinię w stylu "lubię/nie lubię, fajne/niefajne, słitaśne/do dupy" to mogę usłyszeć i od cioci, babci, sprzedawcy czy żula na ulicy... tylko co taka opinia wniesie do mojego rozwoju? Jestem amatorem, uczę się, jest to moje hobby i osiąganie z czasem lepszych efektów sprawia mi przyjemność. Miło byłoby gdyby ci, którzy już coś potrafią nie zapominali, że też się kiedyś uczyli.boże, znów to domaganie się konstruktywnej krytyki,
Nie wiem co broni a co działa na niekorzyść. Uczę się i szukam. Dlatego oczekiwałem komentarzy odnośnie światła, konwersji, kadrowania czy obróbki. Czego unikać, co zrobić inaczej itp. Po raz kolejny się rozczarowałem... to mnie boli a nie negatywne opinie jak pewnie zaraz ktoś zasugeruje.Autorze, co broni tą fotografię Twoim zdaniem? Poważnie pytam.
Od użytkowników, których aktywność na forum ogranicza się do pisania trzysylabowych niemerytorycznych opinii bo sami nie mają odwagi zamieścić swoich wymiatackich fotografii, niespecjalnie jest się czego uczyć, także spokojnie - nie będziesz mieć fanboya ani padawana.bo przecież my musimy tu czegoś nauczyć.
Taki był zamysł tej sesji, bo fotek tego typu jest więcej.Ona mówi, że ma już dość![]()
Dzięki za komentarz, ale nie rozumiem co masz na myśli poprzez "malowanie"? Makijaż?Jesli chodzi o fotografie to uwazam, ze malowanie nie jest na wysokim poziomie. Pozdrawiam
Pozdrawiam
Skontaktuj się z nami