Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Tired

Domyślnie Tired

Witam.
    1.

Domyślnie

Raczej "bored".
    Nie jaram się.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artymek Zobacz posta
    Nie jaram się.
    Ja również nie. Ani kadr, ani obróbka mi nie leży.

Domyślnie

Festiwal komentarzy konsktruktywnych inaczej...

Domyślnie

boże, znów to domaganie się konstruktywnej krytyki, bo przecież my musimy tu czegoś nauczyć.

Autorze, co broni tą fotografię Twoim zdaniem? Poważnie pytam.

Domyślnie

Ona mówi, że ma już dość
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TheKilla Zobacz posta
    boże, znów to domaganie się konstruktywnej krytyki, bo przecież my musimy tu czegoś nauczyć.

Oczywiscie, ze tak bo od tego jest forum.

Jesli chodzi o fotografie to uwazam, ze malowanie nie jest na wysokim poziomie. Pozdrawiam

Domyślnie

boże, znów to domaganie się konstruktywnej krytyki,
    A od czego jest forum fotograficzne? Opinię w stylu "lubię/nie lubię, fajne/niefajne, słitaśne/do dupy" to mogę usłyszeć i od cioci, babci, sprzedawcy czy żula na ulicy... tylko co taka opinia wniesie do mojego rozwoju? Jestem amatorem, uczę się, jest to moje hobby i osiąganie z czasem lepszych efektów sprawia mi przyjemność. Miło byłoby gdyby ci, którzy już coś potrafią nie zapominali, że też się kiedyś uczyli.
    Nie wiem co broni a co działa na niekorzyść. Uczę się i szukam. Dlatego oczekiwałem komentarzy odnośnie światła, konwersji, kadrowania czy obróbki. Czego unikać, co zrobić inaczej itp. Po raz kolejny się rozczarowałem... to mnie boli a nie negatywne opinie jak pewnie zaraz ktoś zasugeruje.
    bo przecież my musimy tu czegoś nauczyć.
    Od użytkowników, których aktywność na forum ogranicza się do pisania trzysylabowych niemerytorycznych opinii bo sami nie mają odwagi zamieścić swoich wymiatackich fotografii, niespecjalnie jest się czego uczyć, także spokojnie - nie będziesz mieć fanboya ani padawana.
    Ona mówi, że ma już dość
    Taki był zamysł tej sesji, bo fotek tego typu jest więcej.
    Jesli chodzi o fotografie to uwazam, ze malowanie nie jest na wysokim poziomie. Pozdrawiam
    Dzięki za komentarz, ale nie rozumiem co masz na myśli poprzez "malowanie"? Makijaż?
    Pozdrawiam

Domyślnie

Za uczenie amatorów bierze się siano

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów