Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Debowy mocny....

Zapraszam

Dziekuje

Domyślnie

Ależ pięknie zagrało Ci światło, właściwie to wykorzystałeś i mamy bardzo dobrą fotę.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dęby umierają stojąc ...ten akurat tętni życiem ,pięknie pokazane .

Domyślnie

Piękne zdjęcie. Rogalin ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mcleod Zobacz posta
    Piękne zdjęcie. Rogalin ?
    Tak, Rogalin....

Domyślnie

Świetnie to zdjęcie. Jak to jest z tym Rogalinem? Czy można do tych dębów podejść o każdej porze dnia i nocy? Słyszałam, że trzeba mieć pozwolenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ależ pięknie zagrało Ci światło, właściwie to wykorzystałeś i mamy bardzo dobrą fotę.
    Wyjątkowo zgodzę się z Tym panem
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ankasz007 Zobacz posta
    Świetnie to zdjęcie. Jak to jest z tym Rogalinem? Czy można do tych dębów podejść o każdej porze dnia i nocy? Słyszałam, że trzeba mieć pozwolenie.
    Nic nie trzeba miec, najslynniejsze deby sa w parku i mozliwe, ze tam zamykaja brame, ale tamte deby i tak nie ma jak sfotografowac ciekawie, poza tym sa popodpierane jakimis tyczkami, bo si ejuz sypia....te deby sa po drugiej stronie warty na lakach (rozlewiskach), mieszkalem w Poznaniu 27lat, bylem w Rogalinie (w parku) dziesiatki razy, ale nie wiedzialem o istnieniu takich okazow i to tak latwo dostepnych.....
    Jeszcze raz podziekowania za pokazanie miejsca i wspolny plener dla MarianS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nic nie trzeba miec, najslynniejsze deby sa w parku i mozliwe, ze tam zamykaja brame, ale tamte deby i tak nie ma jak sfotografowac ciekawie, poza tym sa popodpierane jakimis tyczkami, bo si ejuz sypia....te deby sa po drugiej stronie warty na lakach (rozlewiskach), mieszkalem w Poznaniu 27lat, bylem w Rogalinie (w parku) dziesiatki razy, ale nie wiedzialem o istnieniu takich okazow i to tak latwo dostepnych.....
    Jeszcze raz podziekowania za pokazanie miejsca i wspolny plener dla MarianS
    Ja też dziękuję , bardzo często tam jeżdżę nawet nie robiąc zdjęć bo ile można ale ciągle mnie zachwycają i inaczej je widzę.
    Kadr świetny .Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów