Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Goran Bregović z zespołem Śląsk

Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
    dalej podpis był nieregulaminowy

Domyślnie

Super pokazane.
    Muszę kiedyś się z tobą wybrać na wspólny plener, czy właśnie taką imprezę.
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

Zdjęcie 2 trochę kiepsko wyszedł Goran 1 i 10 podobają się, dobre światło i chwila.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

bardzo dobre zdjęcia koncertowe

Domyślnie

A dziękuję za ciepłe słowa... Ale przyznam się, że świecący, połyskliwy, estradowy garnitur Gorana plus centralne oświetlenie gwiazdy z resztą w czerni na czarnym wymogło baaaardzo szybkiego kręcenia karuzeli ustawień manuala... Pierwsze naście jak nie dziesiąt klatek przewaliłem tym garniturem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boleczek Zobacz posta
    A dziękuję za ciepłe słowa... Ale przyznam się, że świecący, połyskliwy, estradowy garnitur Gorana plus centralne oświetlenie gwiazdy z resztą w czerni na czarnym wymogło baaaardzo szybkiego kręcenia karuzeli ustawień manuala... Pierwsze naście jak nie dziesiąt klatek przewaliłem tym garniturem...
    Czasami jest tak że jak już wszystko ustawione to trzeba kończyć focenie bo akredytacja tylko na jeden utwór była wtedy to jest ból...
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

1- fajne dobry moment, 4-podobnie jak jedynka, choć zdecydowanie gorszy kadr , 5-dobry kadr z otoczką tylko ciachnął bym po lewej i prawej , wycinając kawałki muzyków, 7- ciąłbym do portretu - prawa strona niepotrzebna 9-szkoda uciętego instrumentu... reszta taka sobie.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    1- fajne dobry moment, 4-podobnie jak jedynka, choć zdecydowanie gorszy kadr , 5-dobry kadr z otoczką tylko ciachnął bym po lewej i prawej , wycinając kawałki muzyków, 7- ciąłbym do portretu - prawa strona niepotrzebna 9-szkoda uciętego instrumentu... reszta taka sobie.
    Dzięki za KK (konstruktywna krytyka .
    I chyba się z większością zgadzam. Cięcia... Kadrowanie... Zawsze opiera się po części na kanonach a po części na subiektywnej ocenie. Trochę też na obiektywnych trudnościach (szybkośćlub coś w kadr włazi). Ale to nie podlega ocenie tylko efekt... I tu masz rację

Aaaaa... kolega stał z kamerą obok
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=jAmF9xnvVLY
    /film z galerii HSW GDYNIA/

Pozdrawiam

Domyślnie

Faktycznie garnitur to miał kłopotliwy. Bardzo dobre zdjęcia. Kawał dobrej roboty wykonanej w trudnych warunkach. Brakuje mi tylko jakiegoś szerszego kadru. Z tego wszystkiego chyba sam odwiedzę niebawem jakiś koncert

Uprawnienia umieszczania postów