Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Duch?

Domyślnie Duch?

Mój pierwszy wypadek, w którym ktoś zginął. Nie potrafię wyjaśnić "plamy" z prawej strony kadru. Nie mam pojęcia co to jest, ale znajduje się ona dokładnie nad workami z ciałami. Nie dorabiam teorii, a bardziej pytam, o co chodzi?
    www.dobrafota.pl | D7000 | T10-24 | T17-50 | T90 | SB-910 | 2xYN460II | graty

Domyślnie

Według mnie to diabeł który zabiera ciała do piekła, duchy jak wiesz są białe...
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

No dobra, a tak serio, czym to może być spowodowane?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SHOX! Zobacz posta
    Według mnie to diabeł który zabiera ciała do piekła, duchy jak wiesz są białe...
    Przykro mi, ale po pierwsze ciała nigdzie nie idą ew. dusze. Po drugie najpierw jest sąd ( ostateczny ) a później dopiero piekło niebo itp.

Do autora zdjęć. Nie jesteśmy forum paranienormalnym ( no może poza paroma członkami ) Takie zdjęcia wystawiaj gdzie indziej...

A zdjęcie smutne
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Wstawiłem jako ciekawostkę, nie jako prośbę o wyjaśnienie Co by nie było - to jakaś fotka reporterska.

Domyślnie

Nigdy nie mów nigdy i nic nie jest pewne ani niemożliwe. Nawet jeśli to efekt uboczny, to robi jakieś tam wrażenie.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Nie doszukuj się tutaj paranormalnych zjawisk. Wystarczy przeanalizować sytuację. Jest ciemno, matryca potrzebuje sporo czasu żeby zarejestrować scenę. Wystarczy że ktoś tam przeszedł szybciej/wolniej i już masz taki efekt gotowy. Dodatkowo "dziwne" wrażenie spowodowane jest żabią perspektywą, która to sprawia m.in że lampa ostrzegawcza jest niemalże tak duża jak samochody policji... nie dziwi Was to ??

Domyślnie

Za mało 'paranormalnie' a i reportersko tez nie do konca ciekawie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pomelek Zobacz posta
    No dobra, a tak serio, czym to może być spowodowane?
    Mnie to takie "duchy" się robią w Photoshopie niechcący pędzelkiem.
    sprzęt: fotografuję sercem

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów