Renault Laguna vs Ford Transit
Szukaj
Renault Laguna vs Ford Transit
www.dobrafota.pl | D7000 | T10-24 | T17-50 | T90 | SB-910 | 2xYN460II | graty
Bardzo dobry kadr, dający do myślenia, podoba mi się!
Moja prywatna strona: http://shox.pl
A... co tutaj się może podobać? Dywagacje na temat jakości kadru w przypadku tak smutnego zdjęcia są raczej przerażające.
Tutaj jest... podpis
Tu nie chodzi o jakosc zdjecia, tylko o kadr, który jak juz wspomniał SHOX!, daje do myslenia. Nie jest to wesoła sytuacja jak w wypadku bierze udział dziecko, ale może da kolejnym do zrozumienia, ze jadac z dziecmi trzeba uwazac.
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
mi to wyglada na jakies pokazy OSP, w tle kibice, oddzieleni tasma.. jesli to byl prawdziwy wypadek to na taki nie wyglada przez co zdjecie traci troche
Zdjęcie ciekawe jest!
Silnik wybebeszony, wrak w rowie a do okoła pełno szkła... Co do taśm i widowni, gdyby odgrodzone nie było wszyscy chodzili by gdzie się da a podczas wypadku zbiegowisko zbiera się moment!
Gratulje![]()
Pierdoły z żółtymi oznaczeniami i jakieś tam światło studyjne...
jackrabbit, zobacz na podpis pod zdjęciem: Renault Laguna vs Ford Transit. Taśmę pewnie rozwinęła policja żeby gapiów odsunąć. Zdjęcie oddaje dramatyzm wydarzeń i daje do myślenia. Bardzo dobry reportaż.
Aż mi się ciepło zrobiłoCieszę się, że podoba się Wam moje zdjęcie. Dla uzupełnienia tematu: to nie były ćwiczenia. Na zakręcie (ograniczenie do 70 km) renault laguna, którym kierował 18-latek z prawem jazdy od 3 miesięcy, jechał koło 110 km/h. Było, jak widać na zdjęciu, ślisko. Z drugiej strony fordem transitem jechała pielgrzymka - to był jakiś większy transit, jechało 19 osób. Wszyscy trafili do szpitala, największy uraz miał ksiądz z forda - złamanie nogi w udzie. Reszta siniaki, obdrapania itd. Młody z laguny wyszedł bez szwanku, jego samochód, jak widać, nie.
www.dobrafota.pl | D7000 | T10-24 | T17-50 | T90 | SB-910 | 2xYN460II | graty
Skontaktuj się z nami