Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Na ratunek

Domyślnie

Pomelek,, to chyba przez mala glebie gdzie wszystko jest jakby na jednym planie , i malokontrastowa szarosc odnajduje te zdjecie jakby troszke bezplciowe ..
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

Pewnie tak, ale po prostu nie chciałem nic przy nim grzebać.
    www.dobrafota.pl | D7000 | T10-24 | T17-50 | T90 | SB-910 | 2xYN460II | graty

Domyślnie

wporzadku ..
    chociaz osbiscie mysle ze obrobka zdjecia kadrow i innych wartosci nie zmienisz, i ze odpowiednie wywolanie ewentualnie podkresla klimat ..
    ale nie namawiam ..
    ..
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

A ja nadal bede bronic tego zdjecia. Co Wy od niego chcecie? Przeciez do tego zdjecia, taka obrobka, czy tez brak obrobki pasuje. To jest zdjecie reportazowe, prasowe czy jak zwał tak zwał. Takie ma byc. Naturalne.
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

oj tak samo zdjecie wporzadku ..o samym wywolaniu efekcie koncowym (i jak ja to widze co jest niewazne ) pisalem
    ..
    www.vaydaimages.com

Domyślnie

grunt, że samo ujęcie się podoba

Domyślnie

Co do "płci zdjęcia", to myślę, że jest zbyt teatralne. Bliskie, sterylnie czyste ujęcie, wyrazisty gest rozpaczy kobiety na pierwszym planie. Brak tu pewnej chropowatości, spontaniczności jaką ce****ą się zdjęcia reportersakie. Z początku myslałem, że to kolejny reportaż z jakichs ćwiczeń medycznych czy antyterrorystycznych przed Euro 2012, na przykład. Tym bardziej jestem zaskoczony, że to prawda, w dodatku tragiczna.
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Wiesz, trudno o bardziej spontaniczne zdjęcie w takim wypadku. No, ale może to kwestia doświadczenia.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów