1 bajeczna
Szukaj
1 bajeczna
To srodkowe jest super, tego typu zdjecia juz podchoda pod ART![]()
Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
http://press-shots.blogspot.com/
Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587
Z ostatnich wybieram trzecie, bardzo fajny nocny klimat tu czuję![]()
Ach, ekstra!
Łuk ze schodów to bym sobie chętnie na ścianie powiesiła![]()
Im dłużej patrzę na trójkę... tym bardziej się przekonuję, że jest genialna. I nawet te HDRowe obwódki łykam jak indor. Zrób coś więcej z tym zdjęciem! Genialne na okładkę książki z dziedziny niedalekiej fantastyki chociażby. Pokaż je światu.
jesli ktos ciekawy (?) 3ka to oryginalnie 2 pomysly .przy pierwszym podejsciu dluzej naswietlalem ,chodzilo mi oczywiscie o wejscie obracane.ruch drzwi i ludzi a reszta w miejscu.
swiatlo oryginalnie jest niewiele dotykane . obwodki lekko fakt rozjasnilem ,tak by byly widoczne i mozna bylo nimi zamknac kadr i by uzyskac to jak bylo naprawde (a co udac sie nie moglo poprzez zbyt duze roznice w swietle) wraz z obwodkami lekko rozjasnilem tez lewy dol zdjecia .
p.s. prace reczywiscie beda wkoncu drukowane
pozdr
Ostatnio edytowane przez rawa ; 21-11-2011 o 23:39
..
www.facebook.com/vaydaimages
www.vaydaimages.com
Aha, aby nie było nieporozumień, ja piszę o trójce od początku wątku. Nie o ostatniej wrzucie (numerki by pomogły). W ostatnim podobają mi się kolory i nocna dynamika świateł, ale nie ma unikalności w nim aż takiej.
Skontaktuj się z nami