Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Światynia kiczu

To moje pierwsze zdjęcie zamieszczone na forum. Sytuacja napotkana na spacerze.

1.
    -= NIKON D50 + 18-55 + 1GB KINGSTON =-

Domyślnie

o kurcze
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

Widzialem kiedys podobne lalki powtykane w okno jak z horroru.Fajnie ze ktos ma pokrecone pomysly odbiegajace od myslenia szarego "kowalskiego" i widzi swiat po swojemu, do tego trzeba miec odwage szczegolnie w polsce.Pzdr

Domyślnie

... super zdjęcie... mnie osobiście brakuje kawałka przestrzeni z prawej strony przy płotku... ale to moje odczucie...

Gratulacje...

pozdro
    Noc jes domem dla wampirów, wilkołaków i lunatyków...

Freelancer

Domyślnie

Można to jeszcze z innych perspektyw sfotografować, jak już zarys ogólny pokazałeś.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

mogłeś wejść do środka i powiedzieć, ale dzieciaki Pani rosną

Domyślnie

Fajnie podejrzane, ale właściciel(ka?) ogródka chyba "08"*

*08 - na orzeczeniu o stopniu niepełnosprawności oznacza chorobę psychiczną, czyli innymi słowy żółte papiery

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez madmips Zobacz posta
    mogłeś wejść do środka i powiedzieć, ale dzieciaki Pani rosną
    no to się obeśmiałem, dobre
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Franc moim zdaniem dostałeś szansę zrobienia interesującego reportażu.
    Masz temat.
    Myślę o człowieku, który zrobił ten ogródek.
    Dla mnie to miejce jest jak pierwszy, wciągający rozdział nowej książki.
    Chciałbym poznać kto ma tyle odwagi, uporu, dowcipu, szaleństwa, głupoty, przekory - i które z tych słów do tej historii daje się dopasować.

Ale zmień sposób myślenia, postaraj się poznać przyczyny, zrozumieć, wczuć się, a nie wydawać banalne, potoczne, nibyśmieszne oceny ......
    Jeśli szukasz "Świątyni kiczu" - wybierz się do dzielnicy przystrzyżonych trawniczków z iglakami i spasionymi rotweilerami.
    Przychodzi mi do głowy teraz postawa dziennikarska zmarłego Ryszarda Kapuścińskiego.
    Dobrych zdjęć, dobrego reportażu nie zrobisz "zza płota"
    Taki udaje się wtedy, gdy nie idziesz tam robić zdjęć, ale CHCIEĆ porozmawiać z człowiekiem.
    Zabrzmi to zbyt górnolotnie, ale jeśli nie ma w Tobie takich intencji - daruj sobie.

Świat idzie do przodu dzięki outsiderom, "odbiegającym od normy", dziwakom, marzycielom, geniuszom - szaleńcom, artystom, wszystkim myślącym nieszablonowo.

Trafiłeś na jednego z nich.

Zdjęcia przyjdą same.

POZDRAWIAM
    myślę co piszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RomanZWrocławia Zobacz posta
    Franc moim zdaniem dostałeś szansę zrobienia interesującego reportażu.
    Masz temat.
    Myślę o człowieku, który zrobił ten ogródek.
    Dla mnie to miejce jest jak pierwszy, wciągający rozdział nowej książki.
    Chciałbym poznać kto ma tyle odwagi, uporu, dowcipu, szaleństwa, głupoty, przekory - i które z tych słów do tej historii daje się dopasować.

Ale zmień sposób myślenia, postaraj się poznać przyczyny, zrozumieć, wczuć się, a nie wydawać banalne, potoczne, nibyśmieszne oceny ......
    Jeśli szukasz "Świątyni kiczu" - wybierz się do dzielnicy przystrzyżonych trawniczków z iglakami i spasionymi rotweilerami.
    Przychodzi mi do głowy teraz postawa dziennikarska zmarłego Ryszarda Kapuścińskiego.
    Dobrych zdjęć, dobrego reportażu nie zrobisz "zza płota"
    Taki udaje się wtedy, gdy nie idziesz tam robić zdjęć, ale CHCIEĆ porozmawiać z człowiekiem.
    Zabrzmi to zbyt górnolotnie, ale jeśli nie ma w Tobie takich intencji - daruj sobie.

Świat idzie do przodu dzięki outsiderom, "odbiegającym od normy", dziwakom, marzycielom, geniuszom - szaleńcom, artystom, wszystkim myślącym nieszablonowo.

Trafiłeś na jednego z nich.

Zdjęcia przyjdą same.

POZDRAWIAM
    Słusznie prawisz.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów