Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie cmentarz zydowski

witam ostatnio mnie natchnelo wybrac sie na cmentarz zydowski. powstalo z tego duzo wiecej zdjec ale jakos tylko te 3 zostaly wybrane.

cmentarz ten znajduje sie w krakowie niedaleko galerii kazimierz jak by ktos sie dopytywal. a teraz koniec gadania i fotki:

Domyślnie

Do tych zdjec nie pasuje mi sposób ich obrobienia.

Domyślnie

Najbardziej mnie razi na 1 i 3 takie zgaszenie słońca, że jasne promienie wychodzą z szarej plamy... Dwójka jest wolna od tego problemu, ale wydaje mi się przeostrzona.
    Pewnie taki hdr może się podobać, mi niespecjalnie
    Kadrowo najlepsza jedynka.

Domyślnie

szkoda że to HDR bo kadr jest ciekawy

Domyślnie

Na zdjęciach z cmentarza lepsza jest przewaga cieni na światłami. A i obrazki jakieś takie kreskówkowe
    Nadal F100 + FILM(pojawił się D80)

Domyślnie

Moim zdaniem kadrowo bardzo przyjemnie ale widziałbym to nie w HDR tylko w bardziej stonowanej obróbce albo BW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek Charchuła Zobacz posta
    Moim zdaniem kadrowo bardzo przyjemnie ale widziałbym to nie w HDR tylko w bardziej stonowanej obróbce albo BW
    Podobnie to odbieram...jakos cmentarz, nostalgia, smutek i tym podobne, co sie kojarzy w tym temacie niezbyt pasuje do eksperymentow i "ekstrawagancji" obrobkowych.
    Jak dla mnie kadrowo-tresciowo najbardziej sie widzi 2.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

podoba mi się jedynka
    cmentarz żydowski to kirkut

Uprawnienia umieszczania postów