Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Żmijka

Domyślnie Żmijka

Spotkana na leśnej drodze .

Pozdrawiam , Darek

Domyślnie

Tak centralny kadr, że bardziej się nie da. Balans bieli też poszedł w las. Żmija fajna, ale tragicznie wykadrowana.
    Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III

Domyślnie

Cóż , ja dopiero się uczę . Z chęcią wysłucham sugestii . Dziękuję za konstruktywną krytykę .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymon708 Zobacz posta
    Tak centralny kadr, że bardziej się nie da. Balans bieli też poszedł w las. Żmija fajna, ale tragicznie wykadrowana.
    Dlaczego tragicznie? Oko stwora jest w mocnym punkcie. A że centralnie? Jak siedziała na środku ścieżki, to gdzie ma być? Chyba, że koledze chodzi iż to PENTAX
    Zresztą to i tak jej ostatki, bo mówki już przylazły.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Mam pytanko odnośnie balansu bieli . Czy biorąc pod uwagę że na stwora padało dość ostre światło słoneczne , to czy zmiana WB coś by tutaj poprawiła ? Kolory nie wydają się jakoś bardzo przekłamane . Trochę ,, wyprane ,, to i owszem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Daarex72 Zobacz posta
    Mam pytanko odnośnie balansu bieli . Czy biorąc pod uwagę że na stwora padało dość ostre światło słoneczne , to czy zmiana WB coś by tutaj poprawiła ? Kolory nie wydają się jakoś bardzo przekłamane . Trochę ,, wyprane ,, to i owszem .
    Jeżeli chodzi o światło to ten gość powinien Ci wyjaśnić o co chodzi w fotografi przyrody http://www.szerokikadr.pl/fotograf_miesiaca/piotr_chara
    D700+50mm f1.8G+Di866

Uprawnienia umieszczania postów