to do USA nie dostaniesz wizy)
Szukaj
to do USA nie dostaniesz wizy)
Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..
Wybacz Jackas, ale przypominasz na tej focie młode lata El Comandante, dlatego zażartowałem czy masz związek z Fidelem. Myślę, że masz poczucie humoru i się nie obrazisz.
omg
Fidel Castro???
Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p
Dziękować. Nad niedoskonałościami popracuję i na pewno nie jest to ostatnie foto jakie tu prezentuję.Zamieszczone przez hanibal
Wiem o tym, że foto że tak powiem "nie urywa jaj" - wrzuciłem to tak o, na początek. Tak jak wspomniałem - portrety to dla mnie trochę czarna magia i raczej tej tematyki unikam. Niebawem wrzucę zdjęcia związane z lotnictwem, motoryzacją i militariami - może mnie tak nie zjedziecie w bliższych mi tematykach![]()
Zamieszczone przez Semati
Zamieszczone przez janusz nadolski
Nie no, chill, przyzwyczaiłem się do takich porównań i komentarzy i spokojnie, mam poczucie humoru, dystans do siebie i się nie obrażę. Aha, uprzedzając pytanie - nie, nie mam poglądów jak Fidel, a wręcz przeciwnie - tępię jednego czerwonego na osiedluZamieszczone przez grzehuu
![]()
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez Jackass ; 15-11-2011 o 23:14
NIKON D80 + battery pack pro, NIKON F50, gromadka Zenitów
nikkor 18-200, nikkor 28-70, duzo ruskich szkieł, przejściówka z bagnetu nikona na m42
Nick zobowiązuje. W każdym kadrze musi być rozpierducha.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Skontaktuj się z nami