To sem ja![]()
Tak, tak, wiem, brud i syf w optyce i przez to kilka skaz na zdjęciu - na przyszły tydzień jestem umówiony na profesjonalne czyszczenie matrycy i głównego obiektywu.
Szukaj
To sem ja![]()
Tak, tak, wiem, brud i syf w optyce i przez to kilka skaz na zdjęciu - na przyszły tydzień jestem umówiony na profesjonalne czyszczenie matrycy i głównego obiektywu.
NIKON D80 + battery pack pro, NIKON F50, gromadka Zenitów
nikkor 18-200, nikkor 28-70, duzo ruskich szkieł, przejściówka z bagnetu nikona na m42
ja cie prosze....
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Masz jakiś związek z F.C.
e chłopie... nie ma lekko![]()
Szum i ogólna jakość gorsza niż z Samsunga Galaxy Ace.
o żesz. Poleciałes chłopie. Nokią to robiłeś ?
Autorze, czy podoba Ci się to zdjęcie?
Kobieta z Sonnarem też może
Nie wiem do końca co stało się z tym zdjęciem po wrzuceniu go na serwer, ale teraz patrzę nowe posty w tym wątku, widzę w pierwszym poście zdjęcie, które wczoraj zamieściłem i wygląda inaczej, niż wczoraj...
Na innym serwerze (imageshack.us):
?Zamieszczone przez janusz nadolski
Przyznaję, szum lekki jest (ale nie taki jak zniekształciło to img.pl) - spowodowany dość słabym oświetleniem. Zabrudzenia optyki też niestety wyszły.Zamieszczone przez KWs
Powiem szczerze, że podoba mi się to z tego względu, że rzadko mam okazję być po tamtej stronie obiektywu.Zamieszczone przez bognik
Generalnie wiem, że wiele pracy przede mną szczególnie jeśli chodzi o fotografie ludzi, ale staram się opanować i to. Jeśli to możliwe to prosiłbym o konstruktywną krytykę i szczegółowe wytykanie moich błędów - żeby wiedzieć na co w przyszłości zwracać uwagę.
Pozdrawiam.
NIKON D80 + battery pack pro, NIKON F50, gromadka Zenitów
nikkor 18-200, nikkor 28-70, duzo ruskich szkieł, przejściówka z bagnetu nikona na m42
czyli do autka podchodzii emocjonalnie i personalnie.
my niestety nie...
szczegolowe wytykanie błedów ?
troche ich tu sporo...
ja napisze ci o pozytywie.
kadr poprawny
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami