Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Rowerzysta

Domyślnie Rowerzysta

W tym dziale pierwszy raz, na spacerze kilku mnie minęło poproszę o kilka rad na przyszłość.

Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Mi się podoba... Chyba o to w panoramowaniu chodzi. Obiekt panoramowany ostry, ale widać, że w ruchu. Tło pięknie zblurowane dynamicznie. Plus duży - złapałeś kolorki jesieni w blurze. Jakbym coś chciał jeszcze to może bym nasycenie tych kolorków podpicował. Nie chce mi się grzebać w exifach... jakie parametry?
    Dawid Linkowski - anonimowość w sieci to fikcja
    dalej podpis był nieregulaminowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boleczek Zobacz posta
    Mi się podoba... Chyba o to w panoramowaniu chodzi. Obiekt panoramowany ostry, ale widać, że w ruchu. Tło pięknie zblurowane dynamicznie. Plus duży - złapałeś kolorki jesieni w blurze. Jakbym coś chciał jeszcze to może bym nasycenie tych kolorków podpicował. Nie chce mi się grzebać w exifach... jakie parametry?
    f/8, czas 1/80, iso 200 zrobione 35mm Jeśli chodzi o nasycenie tam cień był i nie chciałem na siłę ciągnąć koloru, ale zobaczę jakby to wyglądało, dzięki za komentarz.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

O to chodzi w panoramowaniu, bardzo, bardzo dobrze Może bym kadrowo trochę to poprawił, ale samo panoramowanie bardzo fajne

PS. To Puchar Polski w przełaju?

Uprawnienia umieszczania postów