Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie LuxTorpeda = dynamizm i energia

A czy widać ją na zdjęciach, tą dynamikę? Zapraszam do oglądania i komentowania. Koncert odbył się w klubie Katakumby w Radomiu w dniu 19.10.2011.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

...jeśli Ktoś ma ochotę na więcej to zapraszam na FB.

Domyślnie

Ciekawe zdjęcia, jednak nie wszędzie krótki czas migawki był pożądany. Ale ogólnie na plus, szczególnie pierwsze.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1,2,6,8 to z grubsza te same ujęcia - no może inaczej kadrowane. Jakbyś stał w publice i za sprawa młyna pod sceną przesuwał się z miejsca na miejsce...

Powiem jedno - byłem na Lux i twoje foto za nic nie oddaje ich dynamizmu i energii... Czego zabrało? Przede wszystkim kombinacji na 2 kurtynę, ciekawego kadrowania, pokazania interakcji - muzyk - widownia. Ja nie kupuje.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NBA Zobacz posta
    1,2,6,8 to z grubsza te same ujęcia - no może inaczej kadrowane. Jakbyś stał w publice i za sprawa młyna pod sceną przesuwał się z miejsca na miejsce...
    No akurat z tym zarzutem nijak zgodzić się nie mogę. Byłem nieraz składową pogo i tylko dzięki temu mogłem zmieniać pozycję.

Domyślnie

Pytasz czy widać dynamikę - nie widać ani trochę, a relacja wygląda tak, jakby koncert odbył się w Empiku. Nie wiem jakie były warunki i co tam się dało wykręcić, ale ten set zupełnie nie przekonuje - ani ujęciami, ani obróbką. Może kolejny pójdzie lepiej?

Domyślnie

dałbym sobie spokój z tymi nieostrymi zdjęciami.
    D700 | D200 | D80 | F80 | N14-24 f/2.8 | N24-70 f/2.8 | N70-200 f/2.8 VR I | N50 f/1.8 D | T 17-50 f/2.8 | Sigma ART 35 f/1.4 | 2x SB-800 | Metz 36 C2 | kilka szkieł m42 PAST: D300 | D50
    FOTO KONCERTOWE

Domyślnie

No ok. widzicie to tak a nie inaczej. Jednakże fotografia koncertowa to nie tylko super ostrość i kolory. Może tu z obróbką przesadziłe ale czerwień wszechobecna mnie jeszcze bardziej irytowała. No nic dzięki za wizytę. Pozdro.

Domyślnie

pomijajac 3. i 5. jesli twoim celem bylo pokazanie dynamiki, to niestety, ale niezbyt to widze. moze lekkie przekadrowania i ponowne wolanie pomoze?

Domyślnie

1,8 SUper - oddają klimat.

Domyślnie

Wydaje mi się, że jest tutaj zbyt czerwono
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Uprawnienia umieszczania postów