Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Balet - Scena Leśna

Udało mi się w tym roku w końcu zorganizować baletowy plenerek! Zapraszam do oglądnięcia tych kilku kadrów.
    Więcej zdjęć z tej sesji, a także innych baletowych projektów na blogu oraz w głównym portfolio na stornie. Zapraszam! Oczywiście czekam również na Waszą ocenę!

1.

2.

3.

Pozdrawiam
    Jarosław Saternus

Domyślnie

Trochę mało baletu w tym balecie...
    Ani baletnica nie jest tu mocnym punktem, ani strój niezbyt typowy... pozy też takie, że gdyby nie tytuł to bym się chwilę zastanawiała co modelka właściwie robi

Domyślnie

Wygląda trochę na gimnastykę azjatycką, jogę jakąś. W zdjęciach zdecydowanie przeszkadza element ludzki - fajny pejzaż. Winiety bardzo dyskusyjne na niebie.

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

wydaje mi się, że możnaby z tego wycisnąć więcej. wszystkie są tak samo kadrowane, wiem, że inne pozy itp, ale nudnawo jednak. poszukałbym innych kadrów, zbliżeń, perspektyw. pozdrawiam
    ...

Domyślnie

Znów ja, ale mnie boli w człowieku ta sesja
    Ciekawe jest to, że miałeś piękne otoczenie i w nim piękne kobiety a w sumie ani jedno ani drugie nie zostało w pełni wykorzystane Pobuszowałam po blogu i bardzo podoba mi się ostatnie zdjęcie z tego wątku http://jaroslawsaternus.com/?p=89
    Jakby tak wrócić z baletnicami nad tą rzeczkę, ubrać je w typowe stroje (wiem, zimno...) i skupić się na nich na tyle, by tło było tylko tłem to coś czuję, że tych zdjęć by Ci wielu zazdrościło

Domyślnie

Dziękuję jeszcze raz za Wasze uwagi.

Choć uparcie będę trwać przy swojej wersji tego tematu. W przypadku tego kadru zależało mi na takiej kompozycji i od dawna miałem w głowie podobny kadr. Zapewniam Was, że jeszcze nie raz zaprezentuje Wam balet na pierwszym planie - jednak nie tym razem

Co do póz - prawdę mówiąc nie ośmielam się podejmować tematu. Te modelki naprawdę wiedzą co robią i ufam ich doświadczeniu. Choć oczywiście nie odmawiam Wam prawa do Waszych subiektywnych odczuć.

Pozdrawiam
    JS

Domyślnie

Interesujące - abstrakcyjne ujęcie.
    Im dłużej się przyglądam tym bardziej mi się te zdjęcia podobają.
    Świetne zdjęcia w portfolio.

Domyślnie

.dobry ciekawy pomysl ..
    gdybac nie ma co,ale kadry go nie podkreslaja i malo zatrzymuja ..
    obrobka ok ..
    ..
    www.facebook.com/vaydaimages
    www.vaydaimages.com

Uprawnienia umieszczania postów