Szukaj
Może zadziwię tu rzeszę ludzi ale mi się te prace podobają. Są oryginalne, czasem przekombinowane ale trafiają w mój gust.
D90 | N35 | S10-20
<a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>
Mnie również się podobają, za wyjątkiem może nr 8. Bardzo ładnie powykręcane i powykrzywiane, a to wielka sztuka. Nie do końca odpowiada mi konwersja, chociaż też jakoś szczególnie nie przeszkadza w odbiorze zdjęć). Wolałbym trochę mniej agresywną - taką np. jak na nr 2 i 5. Mzd. bardzo dobre zdjęcia.
Ps. te sprawiające wrażenie aberacyjnych fiolety były zamierzone (na cz-b fotografii) ?![]()
Mnie sie tez podobaja ale brakuje tutaj ludzi,tak jak na fot. z Fiatem, ewidentnie . Wiem, ze to nie latwe aby odpowiedniego osobnika trafic w tym momencie, w ktorym jestes w danym miejscu ale warto bylo by poczekac . Pozdrawiam![]()
a dla mnie jeśli mam być szczery, pomijając już techniczną stronę (nie wiem czy tylko u mnie widoczne są aberracje), ostatnio też mam uczulenie na fisha - leży sobie w plecaku i wyciągam coraz rzadziej. 4,5,6, i 10 -gdyby trochę posiedzieć przy obróbce mogłyby mieć moc.
dziekuje za komentarzeciesze sie ze sie podobaja. taka mialem wizje zdjec i obrobki
a co do abberacji to jest celowo podkrecona ( samyang nie jest taki zly ;p )
ludzi nie bylo prawie w ogole bo wiekszosc ujec byla robiona ok godziny 14a wiec bardzo ale to bardzo cieplo bylo i raczej wiekszosc byla nad morzem ;p
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania
Mi się podobają... I to bardzo!
ja mam pytanie jak taki efekt aberracji uzyskać w B&W bo w LR jak wołam i daję B&W to wszelkie kolory łącznie z aberrami robią się monochromatyczne?
ja obrabiam w ps. najpierw robie bw a dopiero potem aberracje![]()
N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania
Skontaktuj się z nami