Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Chorwacja w bw

Domyślnie Chorwacja w bw

Zapraszam do ogladania i komentowania

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |
    Galeria Zapraszam do ogladania i komentowania

Domyślnie

Może zadziwię tu rzeszę ludzi ale mi się te prace podobają. Są oryginalne, czasem przekombinowane ale trafiają w mój gust.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Mnie również się podobają, za wyjątkiem może nr 8. Bardzo ładnie powykręcane i powykrzywiane, a to wielka sztuka. Nie do końca odpowiada mi konwersja, chociaż też jakoś szczególnie nie przeszkadza w odbiorze zdjęć). Wolałbym trochę mniej agresywną - taką np. jak na nr 2 i 5. Mzd. bardzo dobre zdjęcia.

Ps. te sprawiające wrażenie aberacyjnych fiolety były zamierzone (na cz-b fotografii) ?

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Mnie sie tez podobaja ale brakuje tutaj ludzi,tak jak na fot. z Fiatem, ewidentnie . Wiem, ze to nie latwe aby odpowiedniego osobnika trafic w tym momencie, w ktorym jestes w danym miejscu ale warto bylo by poczekac . Pozdrawiam

Domyślnie

a dla mnie jeśli mam być szczery, pomijając już techniczną stronę (nie wiem czy tylko u mnie widoczne są aberracje), ostatnio też mam uczulenie na fisha - leży sobie w plecaku i wyciągam coraz rzadziej. 4,5,6, i 10 -gdyby trochę posiedzieć przy obróbce mogłyby mieć moc.

Domyślnie

dziekuje za komentarze ciesze sie ze sie podobaja. taka mialem wizje zdjec i obrobki a co do abberacji to jest celowo podkrecona ( samyang nie jest taki zly ;p )

ludzi nie bylo prawie w ogole bo wiekszosc ujec byla robiona ok godziny 14 a wiec bardzo ale to bardzo cieplo bylo i raczej wiekszosc byla nad morzem ;p
    N D80 | N 18-70 f3.5-4.5 | S 70-300 f4-5.6 Macro| N 50 f1.8 | Samyang 8mm | N SB-600 |

Domyślnie

Mi się podobają... I to bardzo!

Domyślnie

ja mam pytanie jak taki efekt aberracji uzyskać w B&W bo w LR jak wołam i daję B&W to wszelkie kolory łącznie z aberrami robią się monochromatyczne?

Domyślnie

ja obrabiam w ps. najpierw robie bw a dopiero potem aberracje

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów