Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie

Bardzo fajny pomysł, dobre wykonanie. Dobrze, że oddzieliłeś te dwa zdjęcia paskiem białego. Dobry też pomysł z różnymi wysokościami zdjęć składowych, ale ja bym chyba wyrównał je poziomami oczu. Jeszcze bym się zastanowił nad wyrównaniem obróbki oczu na obydwóch zdjęciach i przycięciu o kilka pikseli prawego zdjęcia z lewej strony - tak w okolicach bruzdy na dolnej wardze - zauważ, że jest ona dobrze widoczna na jednym jak i drugim zdjęciu. Ale ogólnie - bardzo mi się podoba i się chyba zainspiruję.
    Pozdrawiam!

Domyślnie

Dzięki za cenną opinię!
    Większość wymienionych przez Ciebie elementów jest wynikiem przemyślanych działań. Obróbka miała być odmienna żeby podkreślać charaktery obydwu osobowości, także zróżnicowanie wysokości miało powodować czytanie tego zdjęcia w stronę dominującej dobrej strony.
    Zdjęcie było zrobione w ramach zadania 'autoportret'

Domyślnie

W tego typu projekcie powinna występować symetria, inaczej nie widzę w tym większego sensu, mi się nie podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pchelek Zobacz posta
    W tego typu projekcie powinna występować symetria, inaczej nie widzę w tym większego sensu, mi się nie podoba
    Zabawne W Twoim projekcie jeśli taki zrobisz może występować co tylko zechcesz. Ten jest mój i w Twoim 'niewidzeniu' sensu ja nie widzę sensu

Domyślnie

Moim zdaniem to zdjęcie o niebo lepiej by się oglądało gdyby połówki tworzyły całość, a nie były względem siebie przesunięte...ale może dlatego, że też kiedyś robiłem podobne zdjęcie, zresztą nawet krąży gdzieś tu na forum

Domyślnie

Szanuję Twoje zdanie, jednakowoż uważam że tak jest o niebo lepiej i z pełną świadomością i swoim zamysłem zrobiłem właśnie tak.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

A mi się bardzo podoba. Pomysł jest przedni. Wykonanie również. Gratulacje od nowicjusza

Domyślnie

Wolałbym symetryczne, ale pomysł ciekawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nickt Zobacz posta
    Moim zdaniem to zdjęcie o niebo lepiej by się oglądało gdyby połówki tworzyły całość, a nie były względem siebie przesunięte...
    Podpisuje się pod tymi słowami.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów