Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Nikola

Domyślnie Nikola

prosba o ocene
    ---Darek---

Domyślnie

i jedno wczesniejsze
    ---Darek---

Domyślnie

2 super - klasyka gatunku, 1 - niekoniecznie, zależnie od dystansu widza; dla mnie na tak, ale ja mam mocno liberalne poglądy

Domyślnie

w jedynce ostro powinno byc na zrenicach a jest na rzesach
    tak wyszlo szkoda wywalic do kosza
    problem polega u mnie z obrobka nigdy nie wiem kiedy dosc zawsze cos dodaje i dodaje a potem jest juz do bani
    prosze o porade : kiedy wiadomo ze jest ok i juz wiecej nie kombinowac ?
    czy jest na to jakis schemat???
    ---Darek---

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igorbyrski Zobacz posta
    w jedynce ostro powinno byc na zrenicach a jest na rzesach
    tak wyszlo szkoda wywalic do kosza
    problem polega u mnie z obrobka nigdy nie wiem kiedy dosc zawsze cos dodaje i dodaje a potem jest juz do bani
    prosze o porade : kiedy wiadomo ze jest ok i juz wiecej nie kombinowac ?
    czy jest na to jakis schemat???
    Tak, kiedy spoglądasz na zdjęcie co tydzień i po trzech miesiącach od ostatniej zmiany, nadal nic nie chcesz poprawiać.

Domyślnie

Dwójka wymiata ! Ma klimat i wywołuje uczucia. Piękne zdjęcie - gratulacje !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

pewno tak ale jak masz 3 dni na obrobke bo klient czeka to wtedy co ???
    pozdrawiam serd
    ---Darek---

Domyślnie

Wówczas zdajesz się na doświadczenie zapewne. Nie wiem, nie mam klientów. Widziałem jednak sporo galerii choćby ślubnych, które były mocno eksperymentalne, delikatnie mówiąc. Regułki tu na pewno nikt nie poda. Jeżeli ja mam pokazać coś na szybko, to zwykle jest to bezpieczna wersja. Jednak przy moim niewielkim doświadczeniu, prawie zawsze dochodzę później do tego, że dało się dużo lepiej. Co nagle to po diable, jak to mawiają starożytni górale.

Domyślnie

podobają sie oba z naciskiem na 2 chociaż nie lubię zbytnio tego efektu na zdjęciach, na jedynce można by pomyśleć nad wymazaniem czarnej kreski w pd

Domyślnie

Jedynka jest fantastyczna, pomysł super. Mnie podoba się bardziej za nowe "spojrzenie"
    Dwójeczka broni się sama. Światło, obróbka wszystko tak jak być powinno.

Uprawnienia umieszczania postów