Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Na lewo.

Domyślnie Na lewo.

Völkchlor

Domyślnie

W sumie niegłupie.

Domyślnie

Now sumie.

Choc nie wiem, czy bym nie wolal, zeby strzalka wychodila tak prosto i symetrycznie z dolu zdjecia. Tak jak teraz najpierw wzrok mi leci na strzalke(jej szczyt), a zaraz potem ta skosna krecha sciaga mi wzrok na dol...a w sumie to moze fajnie, ze tak sciaga.

A masz taka wersje o ktorej pisze, coby wstawic dla porowniania?
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

na wielkim formacie raczej wybieram kadry przed foceniem

no ale jak sie idzie na miasto z dwiema klatkami to tak jest
    Ostatnio edytowane przez pastwisko ; 17-11-2011 o 00:39
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    na wielkim formacie raczej wybieram kadry przed foceniem

no ale jak sie idzie na miasto z dwiema klatkami to tak jest
    na jak wielkim formacie robisz??
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

Wista 45 SP + SuperAngulon 90/8

Völkchlor

Domyślnie

i to jest porządny format..A obiektyw masz z automatyką??
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

Fotografia bardzo mi się podobała do czasu dopóki nie powiedziałeś... o wielkim formacie czy gdybyś to zdjęcie zrobił D3100 byłoby inne? gorsze? jaka jest przewaga tego, że wykonałeś to wielkim formatem.

Sorry, że się tak tego czepnąłem - ale chyba liczy się tylko efekt. Zdjęcie do mnie przemawia. Bardzo mi odpowiada jego spokój i ascetyczność. Dobra fotografia, którą chętnie zawiesiłbym na ścianie w pokoju. Ale nie róbmy z tego lepszej fotografii (niż jest w rzeczywistości) tylko ze względu na użycie wielkiego formatu

Pozdrawiam i liczę na więcej.
    tomisiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomisiek Zobacz posta
    Fotografia bardzo mi się podobała do czasu dopóki nie powiedziałeś... o wielkim formacie czy gdybyś to zdjęcie zrobił D3100 byłoby inne? gorsze? jaka jest przewaga tego, że wykonałeś to wielkim formatem.

Sorry, że się tak tego czepnąłem - ale chyba liczy się tylko efekt. Zdjęcie do mnie przemawia. Bardzo mi odpowiada jego spokój i ascetyczność. Dobra fotografia, którą chętnie zawiesiłbym na ścianie w pokoju. Ale nie róbmy z tego lepszej fotografii (niż jest w rzeczywistości) tylko ze względu na użycie wielkiego formatu

Pozdrawiam i liczę na więcej.
    tomisiek
    :O
    Przecież nikt nic nie napisał, że lepsze bo LF itp. Pytanie o sprzęt i odpowiedź tylko. Nikt nie pisze, że lepsze czy gorsze niż D3100. Nikt w ogole nie porusza tej kwestii oprócz Ciebie.

Sam dorobiłeś sobie swoją teorie i się jej sprzeciwiłeś... W sumie to zabawne

Co do zdjęcia - świetnie skomponowane. Mi się podoba.
    Robisz z tych zdjęć jakieś większe powiększenia? Na ścianę czy cuś?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Semati Zobacz posta
    i to jest porządny format..A obiektyw masz z automatyką??
    Z automatyką w jakim sensie?

Cytat Zamieszczone przez tomisiek Zobacz posta
    czy gdybyś to zdjęcie zrobił D3100 byłoby inne? gorsze? jaka jest przewaga tego, że wykonałeś to wielkim formatem.
    Takiego zdjecia bym D3100 po prostu zrobił, na pewno nie z jakimkolwiek standardowym szkłem. Możliwe że osiągnąłbym to za pomocą 24/3.5 PC-E, ale też bym sobie ręki nie dał uciąć. Tyle że tu uzyskałem to za pomocą aparatu, a nie szkła, czego z pewnością D3100 nie zapewni.

No a skoro się liczy efekt, to czemu nagle zdjecie ci się przestalo podobać?

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Robisz z tych zdjęć jakieś większe powiększenia? Na ścianę czy cuś?
    Niee, jestem wybitnie nie odbitkowym człowiekiem - przez parę lat jak się bawię w focenie zrobilem moze kilka odbitek (wydrukow) - i to też w sumie dla kogoś zawsze
    Völkchlor

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów