Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Oczywiście, rzekłbym nabet że jest bardzo ładnie.
    Jedynie zwróć jeszcze uwagę na ostrzenie, przyjrzyj się krawędzi gór i nieba oraz drzew
    Gdy tam będzie bardziej miękko będzie super
    Postarałem się zgodnie z radami zmiękczyć nieco krawędź gór i nieba oraz drzew.

Domyślnie

Jeśli właściciel zobaczy, że coś na co wydał kilka milionów nazywanie budą i wymazujecie z zdjęcia to się załamie psychicznie i będziecie go mieli na sumieniu

Mi ta "buda" nie przeszkadza, tak jak ktoś wspomniał oddaje wielkość gór.

Po obróbce Grozgorza fotografia ta wygląda o wiele lepiej, ale pójdę na ambicję i poproszę Grzegorza o dodanie większej ilości pola i delikatnie przycięcie nieba, wtedy moim zdaniem będzie miodzio.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kondzio-foto Zobacz posta
    Jeśli właściciel zobaczy, że coś na co wydał kilka milionów nazywanie budą i wymazujecie z zdjęcia to się załamie psychicznie i będziecie go mieli na sumieniu

Mi ta "buda" nie przeszkadza, tak jak ktoś wspomniał oddaje wielkość gór.

Po obróbce Grozgorza fotografia ta wygląda o wiele lepiej, ale pójdę na ambicję i poproszę Grzegorza o dodanie większej ilości pola i delikatnie przycięcie nieba, wtedy moim zdaniem będzie miodzio.
    Widzę, że zdania co do bytu tej "budy" na zdjęciu są mocno podzielone. Powiem szczerze, że mi ona nie przeszkadza i jakoś lepiej mi się patrzy na to zdjęcie, na którym jest. Oczywiście optymalnie byłoby gdyby zamiast w/w budy był jakiś fajny budynek w stylu góralskim no ale cóż .... trzeba brać to co jest.

Domyślnie

Pamiętaj, że poszedłem Ci po ambicjach i poprosiłem o więcej pola i mniej nieba

Cytat Zamieszczone przez grzegorzdz72 Zobacz posta
    Oczywiście optymalnie byłoby gdyby zamiast w/w budy był jakiś fajny budynek w stylu góralskim
    Ty nie dasz rady? :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kondzio-foto Zobacz posta
    Pamiętaj, że poszedłem Ci po ambicjach i poprosiłem o więcej pola i mniej nieba

Ty nie dasz rady? :P
    Faktycznie poszedłeś mi po ambicjach, tak więc zgodnie z życzeniem ....mniej góry, więcej dołu + góralski domek zamiast "budy" ...

Ostatnio edytowane przez grzegorzdz72 ; 12-11-2011 o 22:49

Domyślnie

Super! Ja bym to tak właśnie widział

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Świetne warunki Ci się trafiły. Nie wiem tylko czy dobrym pomysłem było umieszczenie tej dziwnej budowli na pierwszym planie. Spróbuj sobie wyobrazić ile majestatu miałby nieco ciasniejszy kadr bez tego elementu cywilizacji... coś w TYM stylu to widzę
    tez tak odbierm te pracę dwojka zdecydowanie dobra

Domyślnie

Ostatnia wersja najlepsiejsza Ogólnie fajnie to wygląda a drewniana chata dużo bardziej pasuje niż ten klocek z pierwszej foty.

Domyślnie

Podoba mi się pierwotna wersja.
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Domyślnie

Pierwsza fota fajna, buda koresponduje z górą. Pewnie taki był zamysł architekta, może wcale nie najgłupszy. Komunistyczne schroniska mają swój klimat

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów