Postarałem się zgodnie z radami zmiękczyć nieco krawędź gór i nieba oraz drzew.
Szukaj
Postarałem się zgodnie z radami zmiękczyć nieco krawędź gór i nieba oraz drzew.
Jeśli właściciel zobaczy, że coś na co wydał kilka milionów nazywanie budą i wymazujecie z zdjęcia to się załamie psychicznie i będziecie go mieli na sumieniu
Mi ta "buda"nie przeszkadza, tak jak ktoś wspomniał oddaje wielkość gór.
Po obróbce Grozgorza fotografia ta wygląda o wiele lepiej, ale pójdę na ambicję i poproszę Grzegorza o dodanie większej ilości pola i delikatnie przycięcie nieba, wtedy moim zdaniem będzie miodzio.
Widzę, że zdania co do bytu tej "budy" na zdjęciu są mocno podzielone. Powiem szczerze, że mi ona nie przeszkadza i jakoś lepiej mi się patrzy na to zdjęcie, na którym jest. Oczywiście optymalnie byłoby gdyby zamiast w/w budy był jakiś fajny budynek w stylu góralskim no ale cóż .... trzeba brać to co jest.
Faktycznie poszedłeś mi po ambicjach, tak więc zgodnie z życzeniem ....mniej góry, więcej dołu + góralski domek zamiast "budy" ...
Ostatnio edytowane przez grzegorzdz72 ; 12-11-2011 o 22:49
Super! Ja bym to tak właśnie widział![]()
Ostatnia wersja najlepsiejszaOgólnie fajnie to wygląda a drewniana chata dużo bardziej pasuje niż ten klocek z pierwszej foty.
Podoba mi się pierwotna wersja.
d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk
Pierwsza fota fajna, buda koresponduje z górą. Pewnie taki był zamysł architekta, może wcale nie najgłupszy. Komunistyczne schroniska mają swój klimat![]()
Skontaktuj się z nami