Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Domyślnie Tatry Słowackie

Tatry Słowackie

Zapraszam

Domyślnie

Świetne warunki Ci się trafiły. Nie wiem tylko czy dobrym pomysłem było umieszczenie tej dziwnej budowli na pierwszym planie. Spróbuj sobie wyobrazić ile majestatu miałby nieco ciasniejszy kadr bez tego elementu cywilizacji... coś w TYM stylu to widzę
    Ostatnio edytowane przez Radek_1 ; 10-11-2011 o 20:54
    NIKON

Domyślnie

Radku, zmasakrowałeś tę fotę
    Poza pokomunistyczną budą psującą kadr, zdjęcie jest świetne. Moc widać, dobre niebo i kadr.
    Nikon

Domyślnie

Kwestia gustu. Założę się, że trawy w realu na zboczach mają kolor bardziej zbliżony do tego co próbowałem zaproponować, niż w oryginale.
    Zmasakrowałem małego jpg'a - mniemam, że inaczej wygladaloby to dzaiałając na NEF'ie Zauważ również, ze po lewej stronie zdjęcie jest "mdle"

Autorze luknij do PM!
    NIKON

Domyślnie

Biorąc pod uwagę, że zdjęcie było robione dzisiaj lub wczoraj, to z całą pewnością trawy nie są takie jak zaproponowane przez Ciebie.
    Nikon

Domyślnie

Postkomunistyczna buda usunięta + jeszcze troszkę dodatkowej obróbki. Czy teraz lepiej ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzdz72 Zobacz posta
    Czy teraz lepiej ?
    Oczywiście, rzekłbym nabet że jest bardzo ładnie.
    Jedynie zwróć jeszcze uwagę na ostrzenie, przyjrzyj się krawędzi gór i nieba oraz drzew
    Gdy tam będzie bardziej miękko będzie super
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Moim zdaniem owa buda "robi" to zdjęcie. Bez tego sztafażu to ujęcie jest, ładnym bo ładnym, ale tylko widoczkiem. Dzięki "budzie" ma dużo większą głębię i ekspresję. Bez budy jest monotonnie i pusto.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Le Sir Zobacz posta
    Moim zdaniem owa buda "robi" to zdjęcie. Bez tego sztafażu to ujęcie jest, ładnym bo ładnym, ale tylko widoczkiem. Dzięki "budzie" ma dużo większą głębię i ekspresję. Bez budy jest monotonnie i pusto.
    Ja się też dziwię dlaczego tą budę tak bardzo chcecie wyburzyć. Może nie jest najpiękniejsza no ale cóż taka jest koniec. Wg mnie bardzo dobrze, że jest. Oddaje wielkość gór no i przede wszystkim autor dobrze ją w kadr w komponował.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Miejsce bardzo urokliwe, warunki też niczego sobie. Do tego fajny kadr i mamy dobre zdjęcie .

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów