Piękne!!! Rewelka !!!! Gratuluję potomka jeżeli to Twój.
Szukaj
Piękne!!! Rewelka !!!! Gratuluję potomka jeżeli to Twój.
Witam serdecznie wszystkich!!!!
Bardzo bardzo dziękuję za Wasze opinie
nie miałem czasu na naukę, ale wyjechałem dzisiaj i pierwsze foty
http://www.mojalbum.com.pl/Album=P4FPATHA
proszę o komentarze
Dziękuję i Pozdrawiam
Gratuluję zakupu. Moim zdaniem dobrze wybrałeś. 18-200 pozwoli Ci po pewnym czasie stwierdzić jaka ogniskowa jest używana najczęściej, jaką preferujesz i lubisz a wtedy pomyślisz o jaśniejszym szkle (35, 50 a może 85). A później zapragniesz jasnego zooma, a później będziesz chciał zmienić body, a później pomyślisz o FF...
Miałem 18-200 i bardzo miło go wspominam.
Co do wydanych złotówek to się nie przejmuj - to dopiero początek wydawania
Najważniejsza jest radość z fotografowania i kadry z których będziesz zadowolony.
Z5 + N24-200 + FTZ II + T17-35/2,8-4+ N70-300 (AF-P)
D7200 + S18-35/1,8 + S10/2,8 + S17-70/2,8 + N10-20, N18-55 (AF-P) + N70-300 DX (AF-P)
Czekamy na zdjęcia i opinieCo do kitowego 18-105. Sam mam, i naprawdę nie narzekam. W miarę dobry, uniwersalny obiektyw dla osoby która zaczyna przygodę z fotografią.
Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II
I ja pogratuluję zakupu - a byłem w podobnej sytuacjiTyle, że od początku wiedziałem, że będzie to Nikon - padło na D90 z racji kilku innych zalet które niekoniecznie mogą mieć dla Ciebie znaczenie. Do zestawu doszedł obiektyw 18-105 VR z racji, że nie korzystałem nigdy z ogniskowych większych niż 8X i nie odczuwam (póki co) takiej potrzeby
Teraz pozostaje tylko robienie zdjęć i składanie grosz do grosza na kolejne szkła, statyw, torbę, lampę -ehhh ta studnia dna nie ma hehe
Pozdrawiam
Witam Wszystkich
udałem się dzisiaj na krótki spacer celem "uczenia" się aparatu. Nie mogłem usiedzieć w domu. No cóż pogoda nie dopisywała, pochmurno i mgliście. Słońca też nie było. Zakupiony sprzęt spisał się znakomicie. Szkiełko również, muszę przyznać, że jestem zadowolony, nawet bardzo zadowolony. Cały czas gdzieś się obawiałem wyboru sprzętu i znów mile mnie zaskoczył
http://www.mojalbum.com.pl/Album=YI8R8VLE
Postanowiłem zrobić również kilka portretów i zobaczyć jak obiektyw rysuje. Tu znów mimo oświetlenia i pogody zaskoczony zostałem pozytywnie. Kilka fotek poniżej. Oczywiście wszystkie zdjęcia robione tym samym obiektywem 18-200 VRII
http://www.mojalbum.com.pl/Album=OWBKNRES
Jestem Ciekaw Waszych opinii, a niezdecydowani i na kupnie sprzętu mogą zobaczyć jak to rysuje w rękach totalnego amatora.
Witaj
na wstępie gratuluje zakupu. jak podobnie jak Ty robiąc zdjęcia d5100 mam nieschodzącego z twarzy rogala, mimo tego że minęło już parę ładnych miesięcy jak go kupiłem.
tak a propos Twoich zdjęć, nie wiem czy to już schiza od czytania wątku o d7000 ale niektóre ze zdjęć portretowych masz lekko według mnie niewyraźne. nie wiem czy to już moje sfiksowane oko czy może ręka Ci ze szczęścia drży ?![]()
Ostatnio edytowane przez eBarciu ; 19-11-2011 o 19:42
zawsze jest czas żeby zacząć marnować swoje życie
D5100 + N18-105. N35 f/1,8. N50 f/1.8G
Hej
to chyba ręka bo robiłem je szybko bo pies szarpał, poza tym światło było już kiepskie, no nic obiecuję poprawę.
A jak masz D5100 to może podpowiesz mi jak ustawić aby numerował zdjęcia dalej a nie zaczynał znów od 001? Nie wiem jak to ustawic
Skontaktuj się z nami