Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hubik Zobacz posta
    Bardzo ciekawe, troszkę brakuje symetrii (z prawej nieco więcej piasku), ale chciałbym mieć takie oko jak Pan.
    dziękuję, patrząc na to zdjęcie na laptopie wydaje mi się przedmówcy piszący o zbyt jasnej tonacji mają chyba rację i trzeba będzie te fotkę poprawić raczej nie o symetrie tutaj chodziło choć jest to do zrobienia nawet w tej chwili, ale może rzeczywiście można było o tym pomyśleć, tak,,,, cały czas się uczymy

ps. naprawdę nie czuje się jeszcze takim staruszkiem aby " wyzywać " mnie od panów pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

Bardzo ładne, jak zawsze przemyślane i dobrze wykonane.

Z tym niebem podoba mi się. W tym świetle też chociaż chętnie obejrzę w innym, sugerowanym.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Nie otwiera się pierwsza wersja, wczoraj późnym wieczorkiem widziałem to zdjęcie, dzisiaj widzę poprawkę ale coś mi mówi, ze ta pierwotna wersja była lepsza tak ją zapamiętałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Nie otwiera się pierwsza wersja, wczoraj późnym wieczorkiem widziałem to zdjęcie, dzisiaj widzę poprawkę ale coś mi mówi, ze ta pierwotna wersja była lepsza tak ją zapamiętałem
    zgadza się Jacku jestem w pracy i nie mam dostępu do wersji która zagościła wieczorem w wątku, była to wersja poprawiona i jest dostępna tutaj
    http://harb.pl/Gory%20-%20Mountains,..._9768k4mK.html
    ta widoczna w wątku, jest jedyną którą w tej chwili dysponuję

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

bardzo dobra ostrość równo na wszystkich palach
    te filtry robią niesamowite rzeczy
    np pale wyglądają jak profesjonalnie oświetlone statywami

w tego typu przypadkach nie dziwię się lekkiej konsternacji odbiorców - efekt pierwszego planu znacząco odbiega od przyzwyczajeń - generowanych relacją z tylnymi planami.

ja bym nawet miał wątpliwości, czy to nie jest "generowane" zdjęcie - gdybym nie wiedział / domyślał się - jak powstało...

Domyślnie

Ciekawe i inne zarazem, spojrzenie... Mi się to bardzo podoba

Co do jasności kadru (góra/dół) - wygląda jakbyś umieścił filtr zbyt nisko, stąd taka różnica... Ale mogę się mylic
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Ciekawe i inne zarazem, spojrzenie... Mi się to bardzo podoba (...)
    Pomyślałem dokładnie tak samo

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem ciut za jasno wyszło.

Ale na mnie nie zwracaj uwagi ja wolę ciemniejsze nie wyciągane na siłę
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów