Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Poranek w Krakowie

Jedno z dziś... klasyczne do bólu

Zapraszam...

Domyślnie

klasyka to będzie jak nie będzie statków

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szardin Zobacz posta
    klasyka to będzie jak nie będzie statków
    Te statki (barki w zasadzie) są już nieodłącznym krajobrazem tego odcinka Wisły pod Wawelem. One tam nawet były jak woda się przez most dębnicki górą przelewała

Sirart, a próbowałeś bliżej mostu się ustawić, tam jest taki jakby zakręt i można się bardziej na wprost Wawelu ustawić. Powinno być wtedy bez barek, ale nie jestem pewien. No chyba, że nadal te niebieskie płoty budowlańców tam stoją, wtedy lipa

Domyślnie

Dzięki za komentarze. Powiem szczerze, że mi jakoś te barki specjalnie nie przeszkadzały w tym wszystkim, ale bez nich rzeczywiście mogło by być przyjemniej.

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    Sirart, a próbowałeś bliżej mostu się ustawić, tam jest taki jakby zakręt i można się bardziej na wprost Wawelu ustawić. Powinno być wtedy bez barek, ale nie jestem pewien. No chyba, że nadal te niebieskie płoty budowlańców tam stoją, wtedy lipa
    Urzędowałem praktycznie pod mostem Grunwaldzkim, do wymienionego miejsca nie dotarłem bo nadszedł czas by zbierać się do pracy

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirart Zobacz posta
    Dzięki za komentarze. Powiem szczerze, że mi jakoś te barki specjalnie nie przeszkadzały w tym wszystkim, ale bez nich rzeczywiście mogło by być przyjemniej.

Urzędowałem praktycznie pod mostem Grunwaldzkim, do wymienionego miejsca nie dotarłem bo nadszedł czas by zbierać się do pracy
    Spróbuj kiedyś z bulwaru przy moście Dębnickim

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _tomek_ Zobacz posta
    Spróbuj kiedyś z bulwaru przy moście Dębnickim
    Pewnie spróbuję

Uprawnienia umieszczania postów