Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Białka

Domyślnie Białka

Witam

Z mojej perspektywy i ramka i kolor jest jak najbardziej na miejscu ale co Wy o tym sądzicie?

POZDRAWIAM

Domyślnie

Rozumiem ze kolejna klapa i nie ma co komentować Pozdrawiam

Domyślnie

Kadr przyzwoicie skonstruowany, ale w gruncie rzeczy zwyczajny, stąd pewnie mało (zero) komentarzy. Na drzewach widać skutki pochylenia obiektywu, można by to poprawić. A możesz to pokazać w oryginalnym kolorze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Kadr przyzwoicie skonstruowany, ale w gruncie rzeczy zwyczajny, stąd pewnie mało (zero) komentarzy. Na drzewach widać skutki pochylenia obiektywu, można by to poprawić. A możesz to pokazać w oryginalnym kolorze?
    Nie moge się zgodzić z tobą co do tego że kadr zwyczajny to dlatego zero komentarzy bo oboje wiemy na czym to polega. Nie będe pisał co mnie irytuje i jest bezsensu na tym forum bo większość wie no ale ja do tych osób nie należe i nigdy nie będe. Co do koloru to mam wersje oryginalną ale niestety nie mam w tej chwili czasu na to obrobic bo wersje takową tylko posiadam i musiałbym od początku obrabiać bo fota świeża. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez katatjuta Zobacz posta
    Nie moge się zgodzić z tobą co do tego że kadr zwyczajny to dlatego zero komentarzy bo oboje wiemy na czym to polega. Nie będe pisał co mnie irytuje i jest bezsensu na tym forum bo większość wie
    Badz pierwszy powiedz to!!

Domyślnie

A ja napisze że mi się podoba.
    Minimalnie przeszkadza jasny fragment kamienia "wchodzący" z prawej strony na dole i brak czegoś ciekawszego na niebie.
    Pochył drzew to pewnie efekt zastosowania szerokiego obiektywu - lepiej by było gdyby wyprostować.
    O kolorach/przepaleniach/niedoświetleniach nic nie powiem bo chwilowo siedzę przy bardzo kiepskim monitorze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    Badz pierwszy powiedz to!!
    Powiem! Tacy ludzie jak Ty którzy nie mają nic do powiedzenia a nabijają posty pisaniem takich rzeczy właśnie. Jesli nie masz nic do dodania do zdjęcia to nie komentuj i zachowaj takie rzeczy dla siebie.

Cool

2 bardziej mi się podoba, bo: większa i bez tej dużej ramki - w efekcie bardziej przykuwa wzrok.

Nie mam nic przeciwko pokazywaniu zdjęć w określonej tonacji, Autor ma do tego pełne prawo. Podoba mi się jak Autor szuka własnej ścieżki, jest kreatywny, efekty jak zawsze przychodzą później. Dlatego ja nigdy nie dołuję a wręcz przeciwnie staram się zachęcać do dalszych poszukiwań. W tym wypadku jednak wolę obejrzeć w naturalnym kolorze, cz.b. lub ze słabszą dominantą niebieskiego.

Kadr przemyślany, nie jest zły ale nie rzuca mnie na kolana - a takowy naprawdę trudno znależć, niestety. Na dole na kamieniach przeszkadzają mi zbyt silne odblaski światła.

Wcześniej nie zabrałem głosu gdyż coraz mniej się udzielam ...

Powodzenia!
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów