Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Timeless

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Timeless

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Projekt reklamy dla perfum.
    Co o tym myslicie?

Foto: Iwona Paczek
    MUA: Déborah Granowski
    Modelka: Manon

Ostatnio edytowane przez MstrG ; 09-05-2025 o 10:31 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Zleciłbym,to w kolorze.

Domyślnie

jak na reklamę konkretnego dobra, to zbyt nieczytelny ten zwitek w dłoni no i ciachnięte palce pod czubkami... zdjęcie artystycznie ok, ale jak na komercję, niedopracowane... gdyby nie butelka z podobnym pomponikiem obok, dałbym głowę, że modelka trzyma w ręce wronią główkę albo pończochę zrolowaną w kulkę...
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Tak, jest niekonwencjonalnie. To bylo moje podejscie do sprawy - chcialam zrobic cos innego niz to co widzi sie aktualnie
    Ale wiem co masz na mysli pilon

PS: Glowa wrony - hehe

Domyślnie

Niestety widzę to podobnie jak pilon. Za to sam portret - pięknie - wyeksponowane oczyska, rozwiana grzywa, dobre cięcie góry. Miód.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszkut Zobacz posta
    coto MUA ?
    To z francuskiego: JA!

No dobra, tak na serio to takie określenie dla makijażystki, przejęte z Zachodu (czy też Stanów), gdyż nasze rodzime wydaje się brzmieć zbyt pospolicie. Artystka makijażystka w pełnej krasie. Ale to głupio brzmi nieprawdaż? Tak jakby krzyknąć: ale artystka z tej makijażystki! W naszym kraju znikąd pojawiło się wiele twórczych zawodów, które w odróżnieniu od zawodów... istniejących od lat są... ehm... bardziej twórcze. Nie pytaj dlaczego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta

(...)
    MUA: Make-Up Artist
    Uzywam tych skrotow na wszystkich portalach, bez wzgledu na jezyk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryszkut Zobacz posta
    coto MUA ?
    Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Ku oświacie i uduchowieniu Jeśli już polskie JA, to francuskie JE albo MOI (wymawiane ŻE albo MUA) Taki tylko mały wtręt, bowiem ktoś może zapamiętać, że zbieżność w pisowni i fonetyce jest całkowita Swoją drogą widywałem już zamiast Ich bin niemieckiego Isz byn pisane dosłownie tak ja teraz tutaj
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Oj Pilon No wlasnie, "Je" nie wymawia sie ŻE, tylko ŻY

Uprawnienia umieszczania postów