Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Basia

Domyślnie

Oryginalny nie będę - 2 i 3 są super.
    Pozdrawiam
    Tomek
    Puszka, statyw i negatyw - takie kiedyś były czasy, a dziś to same cyfrasy...

Domyślnie

Zgadzam się z sailorem, rozmycie na twarzy nie wygląda zbyt dobrze, szczególnie na 2. i 3., na 1. da się przeżyć, ale tam mnie razi raczej kiczowaty strój i włosy wyglądające jak byś je wyciął niezbyt przykładając się do tego.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Za poprzednikami... Za jasne. Na 1 i 2 -- zupelnie plaska twarz.
    No i ten niewybaczlnie nienaturalny kolor skory...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Płaska twarz, ale piękna . Za to nogi mają głębię i wyglądają jak niestarannie posmarowane jakimś kremem. Jedynka dla mnie śliczna, a niech sobie od niej bije ta jasność Dziewczyna daje po oczach w bardzo prosty sposób, a ja to lubię.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    Płaska twarz, ale piękna . Za to nogi mają głębię i wyglądają jak niestarannie posmarowane jakimś kremem. Jedynka dla mnie śliczna, a niech sobie od niej bije ta jasność Dziewczyna daje po oczach w bardzo prosty sposób, a ja to lubię.
    O właśnie! Podpisuję się dwoma rękami. Co to kogo obchodzi że "płaska" twarz, jak piękna?!
    Na jedynce dziewczyna wygląda jak wypisz wymaluj Catherine Zeta Jones.

Domyślnie

Prędzej w jedynce oczy bolą od jasności ale na pozostałych dwóch świetną pracę widzę.Podobają mi się te ujęcia.
    fordclubpolska.org

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów