Szukaj
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
płyty wyglądają jak wklejka
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
pomysł, wykonanie, jak dla mnie słabo to wyszło... Nie wiem co płyty miały na celu, nadać zdjęciu dynamiki czy też dać efekt jakby zatrzymania się w czasie ponieważ, dwie są w ruchu, a reszta zamrożona... A co najbardziej przeszkadza mi to centralny kadr no tutaj ewidentnie mi nie podchodzi. Co również mi nie pasuje to położenie aparatu względem modela, jednak on jest tutaj głównym tematem(a tak przynajmniej mogę sądzić po tytule)a tutaj jest taki mały,drobny, no nie zdecydowanie kombinowałbym z niższym położeniem aparatu. Pozdrawiam.
Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.
a mi sie podoba i to bardzo ...
jak zobaczyłem temat "DJ", to spodziewałem się kolejnego portretu rodem z "najtlajfpl" a tu mile zaskoczenie
kadr na plus, statyka postaci VS dynamika tych plyt rewelacyjnie ze sobą współgrają, dla mnie zdjęcie mocne, sugestywne
Mnie sie tez podoba ale wb troszke malo fajne. Pozdro
nie wiem co to najtlajfpl no ale zawsze staram sie cos zrobić w miare swojego.
@audifan91 pisze "nie wiem co płyty miały na celu",
muszę cię zostawić z tym problemem
kolejne DJowskie,
pewnie teraz ktos napisze, ze ładna konwersja do bw wiec zdjecie dobre
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Mialem na mysli bw a nie wb :P
jedyneczka bardzo na tak, fajne połączenie statyki/dynamiki, 2 solidny portret, nie rozumiem jak można marudzić że nieciekawe?
sporo gratów
Skontaktuj się z nami