Szukaj
Dobre! "Poucinane" nawet całkiem dobrze pasują. Mam jednak zastrzeżenia co do układu/rozkładu piersi.
Nie trzymana się wylała,więc brak widocznej drugiej piersi ''kaleczy'' zdjęcie.
Kobieta wszyszła troszeczkę jak Amazonka, przeszkadza mi gazeta na którą się patrzy do góry nogami i (przynajmniej ja) przez ten efekt przekręcam głowe
Amator N d700, N d70s, N 24-70 f/2.8G ED AF-S, S 120-400 f/4.5-5.6 APO DG OS HSM, SB-900
Bardzo mi się podobają kolory, ale równie bardzo wg mnie brakuje prawej piersi - nieładnie to wygląda.
B.fajnie orzygotowane zdjęcie. Super kolory.
Dwia rzeczy niestety mi nie grają:
- wymieniana pierś;
- kolory paznokci.
Pozdrawiam
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
Bardzo fajny pomysł, kadr również ale mam pewne zastrzeżenia. Wzrok od razu skupia się na najjaśniejszym środku, czyli na piersiach, których ułożenie jak zauważono, nie jest najlepsze. Głowa mogła być troszkę mniej odchylona do tyłu (broda niżej), ale to już szczegół. Ogólnie podoba mi się, pozdrawiam!![]()
No widzisz - napracowałeś się, modelkę czarowałeś, sprzęt nosiłeś, wzrok przy PS psułeś - a tutaj: nie ten numer gazety, pazury do bani, "cycki" nie takie, a ułożenie głowy niweczy dzieło.
Mnie się jednak podoba. Ładnie wyszło.
"Dyletanty" jesteście. Biust u żony sprawdziłem. Przy takim ułożeniu one tak mają![]()
Ostatnio edytowane przez amirez ; 07-11-2011 o 17:53
Tutaj jest... podpis
A mi się dla odmiany bardzo podoba - i to bez zastrzeżeń. Piękna modelka.
Skontaktuj się z nami