Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: ***

swiatlo
    Gość

Domyślnie

W sumie sprzeczka niewiadomo o czym, ale gwoli ścisłości postanowiłem sam to zbadać i wyszedłem na dwór z moją 400-tką. Oto zdjęcie mojego kota z odległości dokładnie 18m. Pal sześć ostrość itd, było naprędce z ręki bez podpórki, ale widać że na 600-tce to tylko kota by było widać. Zatem tamtem lis musiał być z odległości pi razy drzwi minimum te 40m.

Domyślnie

cholera, pierwszy raz mam do czynienia z tak analitycznym podejściem do foty Każdy piksel rozłożony na czynniki pierwsze. Tak czy inaczej dla mnie to piękne przyrodnicze foty. I proszę o więcej takich ujęć
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Jastrząb gratuluję nie dość, że najwyższej formy to jeszcze nieustającej najwyższej formy
    lis jest pełen światła, błysku w oku, delikatnego koloru i miłego dla oka tła - jakby nie było 10 na 10 jurgenów

a że od mistrza wymaga sie więcej, także nie dziw się, że niedługo będziesz się tłumaczył nie skąd masz kasę na futro z lisa
    ale dlaczego każesz swojej żonie biegać w nim po śniegu i lisa rudzielca udawać, przecież po ostrości włosia widać że to skóra z martwego lisa albo jakaś ekologiczna podróba

dobrze, dobrze motywujmy nszego mistrza, stawiajmy poprzeczkę wyżej, może rozsadzi skalę jurgena

Domyślnie

Chyrzy, ale wydałeś bełkot hehehhehhe
    Jak będę na siemce podjadę koniecznie.
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

uciekło mi jedno, bardzo ważne słowo "udawać"
    ale i tak widzę, że został niezły bigos

Domyślnie

Przy takiej "świetlistości" wydawać by się mogło, że nie mają prawa być nie prześwietlone. Oba bardzo, bardzo mi się podobają. No może 2 bardziej.
    N i L

Domyślnie

jurgen tego liska to wabiłeś na zająca właśnie około 17 lutego ?
    wiedziałeś że będzie w pobliżu, czy liczyłeś na szczęście ?
    dwójka twoich szczeniąt nie pobije ale jest OK
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów