Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie 130i by racingtires.pl

Domyślnie

3 katalogowa! bardzo dobra
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Przyjemnie sie ogląda.
    N

Domyślnie

Świetne światło, rewelacyjna miejscówka, bardzo dobra obróbka.
    Jedyne co zauważyłem, to detale - brak dekielków (?), halogenów, spryskiwaczy i trochę brudu na lakierze,
    z jednej strony to można łatwo poprawić, z drugiej nadają charakteru więc dobrze, że zostawiłeś.

Robiłem ostatnio 335 w podobnym stylu, ale czarny lakier już tak dobrze nie wygląda. Wrzucę za kilka dni żeby nie robić konkurencji
    A.. i coraz bardziej podobaja mi się zdjęcia z oryginalnymi tablicami, to też dobry akcent.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Trudnoonazwe Zobacz posta
    detale - brak dekielków (?), halogenów, spryskiwaczy i trochę brudu na lakierze,
    z jednej strony to można łatwo poprawić, z drugiej nadają charakteru więc dobrze, że zostawiłeś.
    Brak halogenow, spryskiwaczy jest podyktowany tym, ze auto jest we wczesnej fazie projektu auta torowego do timeattacku, na razie zostalo z niego wyjete wszystko co zbedne, takze wlasnie spryski, halogeny, caly srodek (naprawdec caly, jest tylko kawalek deski, kierownica, pedaly i jeden fotel, reszta to gola blacha )

dekielkow nie ma i na to juz nic nie moge poradzic, a wszelkie "buby" takie jak otarcia czy zadrapania na lakierze, podniszczony zderzak zostawiam, chce zeby bylo widac ze jest to ten konkretny egzemplarz, a nie katalogowy render

dziekuje za opinie, pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów