jak dla mnie kolorystycznie ostatnie najlepsze. Powiem więcej jak dla mnie super .
Szukaj
jak dla mnie kolorystycznie ostatnie najlepsze. Powiem więcej jak dla mnie super .
... to jeszcze próbka na innym tle .. już nie zamęczam.. dziękuję za uwagi, pomogliście mi bardzo ... pozdrawiam !
4.
Nikon
Czegoś mi brakuje w ostatnim zdjęciu i ciężko powiedzieć czego - widać świetny makijaż, staranną fryzurę, ale jednak czegoś brak. Zdjęcie jest zbyt bezpośrednie, podane tak, że nie pozostawia miejsca na jakąś interpretacje.. może to..
Jezeli chodzi o kolor skóry na ostatnim to jak najbardziej jest OK. Może ciut za jasno ale idealnego monitora to ja nie mam
trochę lepiej. A tutaj jednak przyczepiłbym się do tego że mało naturalnie wygląda ujęcie... Widać ze osoba na zdjęciu pozuje a ja zawsze wychodziłem z założenia że nie powinno być widać "sztuczności, pozowania, i tego czekania czy ktoś w końcu zrobi to zdjęcie".
Komentarz odnośnie 3 fotki![]()
Moim zdaniem trójka jest w sam raz, to jest TO! i skóra dobrze wyszła i odpowiednio nasycone kolory i poza ciekawa.
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
... ptaka z poprawionymi fotkami umieściłem na blogu http://fotograty.pl/?p=909 ... teraz biorę się za poprawki poprzedniej sesji bo teraz widzę, że też do bani![]()
Nikon
Jedynie na czwórce makijaż wygląda jako-tako w stosunku do reszty ciała. Na poprzednich jest po prostu za jasny, mocno się odróżnia i sprawia wrażenie maski. Tapety. Wybielanie białek i zębów przesadzone na dwójce. 3 i 4 dużo lepiej, ale chyba jeszcze ciut przesadzone. Generalnie średnia sesja. Modelka tu niestety nie sprostała zadaniu. Światło najlepiej prezentuje się na ostatnim - na ciele. Trójka najbardziej ekspresyjna. Nie pasuje mi mimika, ale z tu pokazanych to chyba najlepsze zdjęcie.
od razu widac ze nikonem robionekolor psuje odbiór ale tylko fotografowie to widza
stylizacja z lat 80 mi nie podchodzi za duzo swiatlo i za plasko . Usta zrobil bym na inny kolor
![]()
Skontaktuj się z nami