Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Rajski Ptak ...

Domyślnie

jak dla mnie kolorystycznie ostatnie najlepsze. Powiem więcej jak dla mnie super .
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

... to jeszcze próbka na innym tle .. już nie zamęczam .. dziękuję za uwagi, pomogliście mi bardzo ... pozdrawiam !

4.
    Nikon

Domyślnie

Czegoś mi brakuje w ostatnim zdjęciu i ciężko powiedzieć czego - widać świetny makijaż, staranną fryzurę, ale jednak czegoś brak. Zdjęcie jest zbyt bezpośrednie, podane tak, że nie pozostawia miejsca na jakąś interpretacje.. może to..

Domyślnie

Jezeli chodzi o kolor skóry na ostatnim to jak najbardziej jest OK. Może ciut za jasno ale idealnego monitora to ja nie mam
    Czarekk
    Moja galeria
    Galeria

Domyślnie

trochę lepiej. A tutaj jednak przyczepiłbym się do tego że mało naturalnie wygląda ujęcie... Widać ze osoba na zdjęciu pozuje a ja zawsze wychodziłem z założenia że nie powinno być widać "sztuczności, pozowania, i tego czekania czy ktoś w końcu zrobi to zdjęcie".

Komentarz odnośnie 3 fotki

Domyślnie

Moim zdaniem trójka jest w sam raz, to jest TO! i skóra dobrze wyszła i odpowiednio nasycone kolory i poza ciekawa.
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

... ptaka z poprawionymi fotkami umieściłem na blogu http://fotograty.pl/?p=909 ... teraz biorę się za poprawki poprzedniej sesji bo teraz widzę, że też do bani
    Nikon

Domyślnie

Jedynie na czwórce makijaż wygląda jako-tako w stosunku do reszty ciała. Na poprzednich jest po prostu za jasny, mocno się odróżnia i sprawia wrażenie maski. Tapety. Wybielanie białek i zębów przesadzone na dwójce. 3 i 4 dużo lepiej, ale chyba jeszcze ciut przesadzone. Generalnie średnia sesja. Modelka tu niestety nie sprostała zadaniu. Światło najlepiej prezentuje się na ostatnim - na ciele. Trójka najbardziej ekspresyjna. Nie pasuje mi mimika, ale z tu pokazanych to chyba najlepsze zdjęcie.

Domyślnie

od razu widac ze nikonem robione kolor psuje odbiór ale tylko fotografowie to widza stylizacja z lat 80 mi nie podchodzi za duzo swiatlo i za plasko . Usta zrobil bym na inny kolor

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów