Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Z parku

Domyślnie Z parku

Domyślnie

Imho pozbyłbym się tych niebieskich napisów na słupach oraz koszy na śmieci - przeszkadzają mi w odbiorze. Poza tym przyjemny kadr

Domyślnie

Popieram: stempel niezbędny !
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Racja,koledzy jakoś w nie smak,to wyglądało,auto też zniknęło,ale z koszami dałem sobie luz

Domyślnie

a mnie w tym zdjęciu czegoś brakuje... nie wiem dokładnie o co chodzi ale jakoś nic w nim mnie nie porusza... znam doskonale tą miejscówkę i wielokrotnie się do niej przymierzałem ale sam również nie potrafię z niej nic wycisnąć...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

coach zgadzam się w 100%,że brakuje tu czegoś.
    Sam wiem czego.
    Jak robiłem zdjęcie,to pomyślałem ''kurcze czemu na tej ławce nie siedzą emeryci lub starszy pan z gołębiami''

Domyślnie

Heh, ja mam wiele takich miejsc.
    Najgorsze w nich jest to że robisz zdjęcie i dopiero w domu się okazuje że nic ciekawego się nie ustrzeliło
    FX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    sam również nie potrafię z niej nic wycisnąć...
    Bo się nie da, bo to nie jest ciekawa miejscówka. Jak słusznie zauważył przedmówca to tylko pozornie ciekawe miejsce. Gdyby tam siedział ciekawy model, niekoniecznie człowiek, to byłoby zdjęcie już o nim, a miejsce byłoby tylko tłem, niczym więcej.
    A new shit has come to light...

Uprawnienia umieszczania postów